085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk postadres
Regel het binnen 24 uur!

Zakelijk adres in Nederland aanvragen

Heeft u een zakelijk adres nodig in Nederland? Bij ons in Alkmaar (Noord-Holland) kunt u een adres registreren voor zowel het ontvangen van de post als voor het inschrijven van de onderneming bij de Kamer van Koophandel. Al vanaf 30euro per maand kunt u bij ons terecht.

Adres in Nederland alleen als postadres

Werkt u voor een buitenlandse onderneming die een adres in Nederland nodig heeft? Misschien hoeft u geen Nederlands adres om u te vestigen, maar bent u voor uw klantenservice op zoek naar een postadres in Nederland zodat uw Nederlandse cliënten naar een binnenlands adres kunnen schrijven, of voor retourzendingen geen buitenlandtarief hoeven te betalen.

Bij Postadrescenter.nl kunt u een postadres in Nederland openen zonder dat uw bedrijf zelf een Nederlands adres of binnenlandse vestiging hoeft te hebben. Dat is snel en eenvoudig te regelen.

Adres Nederland aanvragen

Voor bedrijven hebben wij verschillende diensten. Vanaf € 30,- heeft u een postadres Nederland. Wij ontvangen hierop uw brievenbuspost. Indien gewenst kunnen wij ook post voor u bewaren of vernietigen. Zo kunt u dus eenvoudig post ontvangen zonder dat uw bedrijf fysiek in Nederland adres houdt. Hoeft u geen post te kunnen ontvangen, maar wilt u wel een adres waarop u zich in de Kamer van Koophandel kunt laten inschrijven? Ook dat is mogelijk.

Bedrijfsruimte huren

Heeft uw bedrijf hier geen vestiging maar zou u af en toe in Nederland een adres willen hebben waar u vergaderingen of presentaties kunt houden? Wanneer u een postadres bij Postadrescenter.nl afneemt, kunt u tegen een meerprijs ook gebruikmaken van de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van verhuur van bedrijfsruimte.

In ons representatieve pand, dat zowel per openbaar vervoer als met eigen auto goed bereikbaar is, bieden wij diverse voorzieningen. Deze ruimte bevindt zich op hetzelfde adres als uw postadres. Interesse? Informeert u gerust naar wat er mogelijk is, en de bijbehorende tarieven. Aanmelden kan eenvoudig via het aanvraagformulier

 

 

Aanvraagformulier