085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Adres voor inschrijving KvK

Wilt u uw onderneming laten registreren in het Handelsregister, dan heeft u een adres voor inschrijving in de KvK nodig. Bij de Kamer van Koophandel kunt u zonder adres geen bedrijf inschrijven. Heeft uw onderneming echter nog geen bedrijfsadres en wilt u uw privéadres liever niet gebruiken voor zaken? Dan kunt u via Postadrescenter.nl een geldig adres voor inschrijving in de KvK regelen. Hiervoor is slechts een aantal stappen nodig.

Met het huren van een adres voor inschrijving in de KvK, verkrijgt u een adres in een fysiek bedrijfspand. Deze zijn gevestigd in diverse plaatsen in Nederland. Uiteraard maakt u tegen een laag maandtarief gebruik van deze mogelijkheid.

Een zakelijk postadres én adres voor inschrijving KvK in één

De diensten van Postadrescenter.nl zijn vooral, maar niet uitsluitend, voor de startende ondernemer erg geschikt. Een adres voor inschrijving bij de KvK zoals u deze bij ons kunt aanvragen, is dé uitkomst wanneer u op zoek bent naar meer dan alleen een adres om uw zakelijke post te ontvangen. Met alleen een postadres van de KvK kunt u zich namelijk niet in het Handelsregister inschrijven. Voor een inschrijfadres voor uw bedrijf bestaan bij ons verschillende opties. U kunt al vanaf € 24,95,- euro per maand gebruikmaken van ons inschrijfadres met fysieke werkplek. Dit adres geldt tevens als correspondentieadres. Wij scannen uw poststukken voor u in en e-mailen deze door.

Bekijk hier een overzicht met pakketten >>

Hoe werkt de aanvraag voor een bedrijfsadres?

Bent u geïnteresseerd in een adres voor inschrijving van uw onderneming in de KvK en wilt u hier wat meer over weten? Kijkt u dan op onze contactpagina. Het aanvragen van een adres voor inschrijving bij de KvK is niet moeilijk. U vult slechts het aanmeldformulier op onze website in, waarna wij u per e-mail een reactie sturen. Nadat u de conceptovereenkomst heeft getekend, sturen wij u een factuur. Na het voldoen hiervan volgt de definitieve overeenkomst. Het zakelijke postadres dat u hiermee verkrijgt en uw onderneming een extra professionele uitstraling geeft, is hetzelfde adres dat u gebruikt voor inschrijving bij de KvK.

 

Aanvraagformulier