085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Ander postadres

Wenst u als ondernemer weleens dat u een ander postadres had? Bijvoorbeeld omdat u een onderneming aan huis heeft maar uw professionaliteit wil verhogen door uw woonadres niet voor zakelijke post te gebruiken? Of u hebt een bedrijf met twee verschillende onderdelen waarvan u de poststromen gescheiden wilt houden? 

Bij Postadrescenter.nl huurt u eenvoudig een ander postadres. U kunt bij ons al een ander postadres huren vanaf 24,95 euro per maand. Dit postadres kunt u gebruiken op alle bedrijfsuitingen van uw ondernemingen. Dus of u het adres nu op uw website, visitekaartje of briefpapier gebruikt; het is allemaal mogelijk. Bovendien is dit adres te gebruiken bij de inschrijving van uw onderneming bij de Kamer van Koophandel. 

Hoe komt u aan een ander postadres?

Het opzetten van een postadres is heel eenvoudig. Wanneer u het aanvraagformulier hier op de website invult, sturen wij u snel een overeenkomst toe. U kunt binnen een etmaal al beschikken over uw postadres. U geeft voortaan uw postadres aan uw relaties en wij ontvangen uw enveloppen. U beslist wat wij er vervolgens mee doen: vernietigen, bewaren, doorsturen naar een ander adres of openen, inscannen en naar u e-mailen.

Enveloppen die een pincode bevatten, te herkennen aan formaat en indeling, of waarvan we vermoeden dat ze een creditcard of bankpas bevatten, kunnen we niet openen, ook niet als u daarom vraagt. Een van de manieren waarop wij veiligheid, zekerheid en discretie garanderen.

Kan ik de afhandelmethode nog wijzigen?

Uiteraard kunt u als het uitkomt de afhandelmethode wijzigen; u kunt een nieuw doorstuur- of mailadres opgeven, u kunt de afhandeling veranderen van bewaren naar doorsturen en weer andersom, u heeft volledige controle over uw postadres. 

Interesse in een ander postadres?

Wanneer u interesse heeft in een postadres bij Postadrescenter.nl kunt u zich eenvoudig aanmelden via het aanmeldformulier hier rechts op de website. Wenst u meer informatie? Bekijk dan de pagina pakketten, tarieven of veelgestelde vragen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Bekijk de contactpagina voor onze contactgegevens. 

 

Aanvraagformulier