085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Bedrijfsadres 

Bij de Kamer van Koophandel, ook wel Handelsregister genoemd, kunt u uw bedrijfsadres Alkmaar laten registreren. Al vanaf omgerekend 24,95 euro per maand heeft u bij Postadrescenter.nl een bedrijfsadres. Bekijk de pagina met pakketten welk pakket het best bij u past.

Handelsregister

In het Handelsregister zijn adressen en andere gegevens van ondernemingen opgeslagen. Iedereen kan deze raadplegen. Bent u een kleine ondernemer en heeft uw onderneming geen adres, of heeft u een bedrijf aan huis maar wilt u uw privégegevens liever niet voor zakelijke doeleinden gebruiken? Dan kunt u voor een bedrijfsadres in Alkmaar van Postadrescenter.nl kiezen.

Zo beschikt u over het fysieke bedrijfsadres dat nodig is om tot het Handelsregister toegelaten te kunnen worden. Het pand van Postadrescenter.nl ligt op loopafstand van het Centraal Station. Een pakket voor een inschrijfadres dat u afsluit, is inclusief zakelijk postadres.

Bedrijfsadres Alkmaar dat aan alle voorwaarden van de KvK voldoet

Een harde vereiste van de Kamer van Koophandel om uw onderneming te kunnen registreren, is het kunnen aantonen van een fysieke werkplek. Hiervan kan Postadrescenter.nl u voorzien. Met het afsluiten van een contract huurt u feitelijk een fysiek bedrijfsadres in Alkmaar. Met het huurcontract kunt u bij de KvK aantonen dat u permanent kantoorruimte of een bureau op dit adres huurt. Dit hoeft niet te zeggen dat u daar altijd aanwezig bent.

Ons bedrijfsadres is gelegen op een toplocatie en voldoet aan de voorwaarden van de KvK. Het huurcontract bewijst dat u daadwerkelijk ruimte op dit adres huurt en hier zakelijke activiteiten uitvoert.

Postadres én registratieadres

Uw bedrijfsadres is dus niet slechts virtueel, maar biedt u ook flexplekken aan. U heeft er de beschikking over een bureau en wifi. Bent u geïnteresseerd in een bedrijfsadres, dan heeft u de keuze uit verschillende pakketten. Wat deze overeen hebben, is dat bij het inschrijfadres ook een zakelijk postadres is inbegrepen. Of beter gezegd: u huurt bij ons een postadres, dat u ook kunt gebruiken als registratieadres bij de Kamer van Koophandel.

Deze dienst is overigens nadrukkelijk bedoeld voor bedrijven en niet voor particulieren. Het is voor particulieren niet mogelijk om bij ons een postadres te huren. Kijkt u voor een uitgebreid overzicht op onze pagina ‘pakketten’.

 

 

Aanvraagformulier