085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Briefadres gezocht

Help, briefadres gezocht! Bent u als ondernemer op zoek naar een zakelijk adres waarop u correspondentie kunt ontvangen zonder uw woon- of vestigingsadres prijs te geven? Bent u actief voor een organisatie en wilt u die post apart houden van uw privépost? Wilt u uw webwinkel, VOF, BV of een eenmanszaak aan huis een professionelere uitstraling geven? Of gaat u als ondernemer op wereldreis en wilt u toch zakelijk post in Nederland kunnen ontvangen en deze, ingescand en per e-mail doorgestuurd, overal op aarde kunnen bekijken? Postadrescenter.nl biedt wat u zoekt.

Mogelijkheden bij Postadrescenter.nl

Al vanaf 24,95 euro per maand kunt u bij ons een briefadres huren. Dit briefadres kunt u ook voor de KvK gebruiken. Beschikt u eenmaal over een postadres bij ons, dan nemen wij uw post voor u aan. Wij openen uw post, scannen de inhoud en de scans mailen we naar u door. Ideaal wanneer u op afstand uw post wilt kunnen zien, of wanneer u in uw bedrijf met meer mensen inzage wilt hebben in de post. Daarnaast kunnen wij uw post voor u bewaren en op een later tijdstip afhandelen, of vernietigen. U heeft vanzelfsprekend altijd en overal controle over uw post.

Briefadres gezocht voor bedrijven

Bedrijven, van klein tot groot, bieden wij de mogelijkheid van een briefadres. Heeft u een webwinkel of werkt u anderszins vanuit huis? U kunt uw eigen adres doorgeven aan uw klanten en zakelijke contacten, maar uw bedrijf maakt een professionelere indruk met een postadres dan wanneer u het adres van een woonhuis doorgeeft. Heeft u een inschrijfadres nodig voor de Kamer van Koophandel? Bent u vaak op zakenreis en wilt u overal ter wereld uw post, ingescand en naar uw e-mailadres verstuurd, kunnen inzien? Heeft u incidenteel een locatie nodig voor zakelijke ontvangsten? Bekijk dan ons aanbod voor bedrijven voor de mogelijkheden die wij bieden.

 

Aanvraagformulier