085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Briefadres huren

Een zakelijk bedrijfsadres huren? Zoekt u een zakelijk briefadres dat u tevens kan gebruiken bij de inschrijving van uw bedrijf bij de Kamer van Koophandel? Zoek dan niet verder. Bij Postadrescenter.nl, dat meerdere vestigingen heeft in Nederland, bent u hiervoor aan het juiste adres. Bij ons kunt u al een zakelijk briefadres huren vanaf omgerekend 24,95 euro per maand. Wij versturen uw post één keer per twee weken door per e-mail. Bekijk voor de mogelijkheden en alle tarieven de pagina's met tarieven of pakketten

Waarom een briefadres huren?

Een briefadres huren kan om allerlei redenen handig zijn. Wilt u bijvoorbeeld post kunnen ontvangen zonder uw fysieke adres prijs te geven? Of heeft u als ondernemer, tijdelijk of permanent, geen woon- of vestigingsadres in Nederland en wilt u toch post kunnen krijgen en bekijken, zelfs vanuit het buitenland? Dan is een postadres bij Postadrescenter iets voor u.

Maar ook voor verenigingen en stichtingen kan een postadres heel nuttig zijn; zo hoeft u niet steeds een nieuw adres te verspreiden wanneer er een nieuwe secretaris aantreedt. Heeft u een webwinkel? Een briefadres bij Postadrescenter maakt een professionelere indruk op uw relaties dan het adres van een woonhuis.

Wat kost een briefadres huren voor bedrijven?

Voor bedrijven hebben wij drie standaard pakketten (maandpakket, halfjaar- en jaarpakket) als u een briefadres huren wilt. Enerzijds kunnen wij fungeren als inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel. Anderzijds kunt u onze dienstverlening gebruiken voor het ontvangen van zakelijke post. 

Interesse in ons dienstverlening?

Heeft u onze website grondig bekeken en heeft u besloten om een briefadres en tevens KvK-inschrijf te huren bij Postadrescenter.nl? Aanmelden kan eenvoudig via het aanvraagformulier hier rechts op deze pagina. Wilt u ook een werkplek bij ons huren? Ons pand bevindt zich op loopafstand van het station en er is parkeergelegenheid te over. Informeer gerust naar onze opties en tarieven

 

Aanvraagformulier