085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Eenmanszaak: eisen vestigingsadres

Wilt u bij de KvK een eenmanszaak inschrijven, dan krijgt u met de eisen voor een vestigingsadres te maken. Net als ondernemers met andere bedrijfsvormen krijgen ook zzp’ers de laatste jaren steeds meer te maken met strengere vereisten om in het Handelsregister te worden opgenomen. Zo is een fysieke werkplek een absolute vereiste.

Wilt u uw bedrijf niet aan uw privéadres koppelen? Dan kunt u voor een bedrijfsadres kiezen. Postadrescenter.nl helpt u en uw eenmanszaak aan een van de belangrijkste eisen voor een vestigingsadres te voldoen. Het postadres dat u bij ons huurt, doet namelijk tevens dienst als het registratieadres voor de KvK.

Bij ons kun u terecht vanaf 24,95 euro per maand. 

Eenmanszaak: geen eigen bedrijfsruimte nodig

Volgens de wet zijn het privéadres en het vestigingsadres twee verschillende adressen. Maar wanneer uw bedrijf op uw woonadres is gevestigd, is er voor de buitenwereld eigenlijk geen verschil. U als ondernemer kunt dit als onprettig ervaren, want het vestigingsadres is openbaar. Wilt u uw privéadres en uw bedrijfsadres van elkaar scheiden, maar heeft u geen eigen bedrijfsruimte, dan biedt Postadrescenter.nl de uitkomst. Wilt u een eenmanszaak in de KvK inschrijven, dan krijgt u namelijk met strenge eisen omtrent een vestigingsadres te maken. Het post- en bedrijfsadres dat u bij ons huurt, voldoet geheel aan de normen van het Handelsregister.

Regel uw vestigingsadres binnen 24 uur bij Postadrescenter.nl

Ook met een buitenlandse eenmanszaak kunt u met het voldoen aan de eisen voor een vestigingsadres een inschrijving bij de Kamer van Koophandel realiseren. Ditzelfde geldt wanneer u als Nederlandse ondernemer in het buitenland woont. Kort gezegd: elke eenmanszaak die aan de eisen voor een vestigingsadres, net als enkele andere vereisten, voldoet, kan zijn ondernemingsactiviteiten laten registreren.

Bij Postadrescenter.nl heeft u de keuze uit verschillende pakketten. Behalve als fysiek bedrijfsadres dient uw adres van Postadrescenter.nl ook als postadres. Voor uw eenmanszaak de eisen voor een vestigingsadres regelen? U heeft hiervoor bij ons diverse mogelijkheden. Kijkt u voor een handig overzicht op onze pagina ‘pakketten’.

 

Aanvraagformulier