085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Eenvoudig bedrijfsadres

Het aanvragen van een eenvoudig bedrijfsadres past binnen het flexibele, hedendaagse ondernemen. Wie de beschikking heeft over een laptop en internet, kan op de meeste plekken zijn werkzaamheden uitvoeren. Heeft u een eigen bedrijf dat u bij de Kamer van Koophandel wilt inschrijven, dan heeft u doorgaans de keuze uit twee opties. U kunt uw bedrijf inschrijven op uw privéadres, of een bedrijfsruimte huren.

Postadrescenter.nl biedt u een slim alternatief. Bij ons kunt u eenvoudig een bedrijfsadres huren middels een overeenkomst. Al vanaf omgerekend € 24,95 per maand beschikt u over een postadres én een officieel vestigingsadres voor de KvK. Het opzetten van een zakelijk post- en bedrijfsadres wordt bij ons binnen een etmaal gerealiseerd.

Een eenvoudig bedrijfsadres als fysieke werkplek

Bij Postadrescenter.nl huurt u eenvoudig een bedrijfsadres in een fysiek bedrijfsgebouw. Dit adres voldoet aan de eis van het Handelsregister. Het centraal station bevindt zich op loopafstand en naast het pand van Postadrescenter.nl is een bushalte. Ook parkeergelegenheid is er voldoende. Door bij Postadrescenter.nl eenvoudig een bedrijfsadres te huren, heeft u de beschikking over een fysiek, vast adres. Dit is verplicht om uw bedrijf bij de Kamer van Koophandel in te kunnen schrijven. Tevens kunt u een flexplek huren bij Postadrescenter.nl. U heeft daar de beschikking over een bureau en wifi. Kiest u voor een eenvoudig bedrijfsadres, dan is een zakelijk postadres daarbij automatisch inbegrepen.

Ook uw postzaken geregeld via Postadrescenter.nl

Beschikt u niet over een eigen werkruimte en wilt u uw privéadres niet gebruiken om uw onderneming in te schrijven bij de KvK, dan biedt Postadrescenter.nl u de uitkomst. Bij ons kunt u eenvoudig een bedrijfsadres aanvragen. Uw aanvraag kan al binnen 24 uur worden voltooid. De hoeveelheid tijd die er daadwerkelijk op dit adres wordt gewerkt, is per ondernemer afhankelijk. Sowieso krijgt u ook uw post doorgestuurd. Dit gebeurt middels postscans. Uw post wordt gescand en per e-mail doorgestuurd. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op de pagina ‘pakketten’.

 

Aanvraagformulier