085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Eisen voor vestigingsadres KvK

Wilt u zich als ondernemer inschrijven bij het Handelsregister, dan krijgt u te maken met de eisen voor een vestigingsadres bij de KvK. De naam van uw bedrijf wordt verplicht, samen met informatie zoals het KvK nummer, de rechtsvorm, het adres en andere zaken in de registers opgenomen.

Andere bedrijven of personen kunnen zo enkele bedrijfsgegevens opvragen. Nadat u zich heeft ingeschreven, krijgt u een uniek KvK-nummer mee. Uw gegevens worden ook direct aan de Belastingdienst doorgegeven. Postadrescenter.nl vertelt u graag wat meer over de eisen voor een vestigingsadres bij de KvK.

De belangrijkste van de eisen vestigingsadres KvK

Alvorens u zich verdiept in de eisen omtrent een vestigingsadres voor de KvK, is het van belang dat het u geheel duidelijk is wat dit adres inhoudt. Een vestigingsadres betreft het adres waar uw bedrijf is gevestigd. Eén van de eisen van de KvK is dat er op deze locatie werkzaamheden van uw bedrijf dienen plaats te vinden. Alleen een postbusadres is dus niet voldoende om vanuit te werken. Postadrescenter.nl kan u helpen aan de eisen voor een vestigingsadres bij de KvK te voldoen. Het zakelijke inschrijfadres dat u bij ons huurt, gebruikt u namelijk tevens als registratieadres bij de Kamer van Koophandel.

Andere zaken om te regelen voor een inschrijving bij de Kamer van Koophandel

Behalve bovenstaande zijn er nog meer eisen die bij het aanvragen van een vestigingsadres voor de KvK komen kijken. Zo dient u na te denken over de juiste rechtsvorm voor uw bedrijf, de bedrijfsnaam en welke vergunningen u nodig heeft. Ook eventuele financiering is uiteraard een belangrijk aspect.

Het huurcontract van Postadrescenter.nl neemt u mee naar uw inschrijfafspraak. Dit huurcontract is het bewijs dat u een legale, fysieke werkplek heeft. Heeft u meer vragen over de eisen omtrent een vestigingsadres voor de KvK? Op onze contactpagina vindt u alle mogelijke manieren om hierover met ons te spreken.

 

Aanvraagformulier