085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Veelgestelde vragen

Welke rechtsvormen accepteren jullie? 

Bij ons kunt u terecht als u een eenmanszaak heeft, een vennootschap onder firma (VOF), besloten vennootschap (BV) of een stichting.  


Zijn de tarieven op de website inclusief of exclusief btw? 

De genoemde tarieven op onze website zijn exclusief 21% btw. 


Kan ik het postadres vermelden op mijn website?

Ja. U kunt het adres en de postadres vermelden op uw site. Het is hierbij wel handig om aan te geven dat dit geen bezoekadres is en u geen showroom op dat adres heeft. Dit voorkomt dat uw klanten voor niets naar het adres afreizen. 


Kan ik meerdere bedrijven bij jullie inschrijven?

Dat kan zeker. Het is zelfs voordeliger. Neem voor een pakket op maat contact met ons op.


Delen jullie mijn privé gegevens met derden?

Om uw bedrijf bij ons in te schrijven hebben wij gegevens van u nodig, zoals uw privé adres. Deze gegevens delen wij niet met derden. Hierbij maken wij een uitzondering als de overheid of justitie deze gegevens opvraagt.


Kan ik als ik niet in Nederland woon, mijn bedrijf wel in Nederland inschrijven?

Dat kan zeker. Als u zelf niet in Nederland woont helpen wij u. Door met ons een overeenkomst aan te gaan is het mogelijk om een zakelijk postadres in Nederland te gebruiken. U maakt dan gebruik van een postadres in Alkmaar, ook als u zelf in het buitenland woont en geen adres in Nederland heeft.


Welke bedrijven kunnen niet worden ingeschreven bij de kamer van Koophandel, KvK, op jullie adres?

In principe kunnen alle bedrijven op ons adres worden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hierbij maken wij enkele uitzonderingen. Te weten: bedrijven die werkzaam zijn in de erotische industrie of handelen in verdovende middelen. Alsmede bedrijven met een bedrijfsvoering gerelateerd aan deze industrieën. Alle andere bedrijven kunnen op ons adres worden ingeschreven bij de KvK.


Kan ik zonder vaste verblijfplaats een postadres bij jullie krijgen?

Dat is helaas niet mogelijk. Om u als klant aan te nemen hebben we een aantal gegevens van u nodig waaronder een verblijfadres. Dit adres kan zowel een Nederlands als een buitenlands adres zijn.


Kan ik het postadres gebruiken om mij in te schrijven bij de gemeente?

Dat is niet mogelijk. Onze dienstverlening is in het leven geroepen om zakelijke klanten te ondersteunen en daarom kunnen bedrijven uit binnen- en buitenland gebruik maken van ons adres voor hun inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Personen kunnen dat niet.


Wanneer wordt de post doorgestuurd?

Wij verzenden iedere 14 dagen alle binnengekomen post per e-mail. U ontvangt dan scans van de post. 


Wat gebeurt er als er een deurwaarders op het adres meld?

In geval dat een deurwaarder aanbelt voor u dan geven wij aan dat u op het moment niet aanwezig bent. Wij nemen dan alles in ontvangst en leggen de stukken in uw postvak. Per e-mail ontvangt u dan uw post, of u kunt de stukken ophalen.

 

Aanvraagformulier