085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Fictief adres

Zakelijk vestiging- en postadres vanaf € 29,- per maand

Geschikt voor eenmanszaak, vennootschap onder firma, besloten vennootschap en stichtingen 

Lijkt het u als ondernemer wel eens makkelijk om een zakelijk fictief adres te hebben? Omdat u uw bedrijf aan huis wilt professionaliseren door uw zakelijke contacten geen adres van een woonhuis op te geven. Misschien heeft u een onderneming met twee los van elkaar staande onderdelen, waarvan u de poststromen gescheiden wilt houden. Zo zijn er legio redenen om een (extra) postadres te willen hebben. Wij bieden u die mogelijkheid.

Pakketten van Postadrescenter.nl

Bij ons géén verborgen kosten en geen borgsom of inschrijfkosten. U kiest heel eenvoudig voor één van de onderstaande drie pakketten. 

>> Kwartaalpakket (omgerekend 49 euro per maand)
>> Halfjaarpakket (omgerekend 39 euro per maand)
>> Jaarpakket (omgerekend 29 euro per maand)

Door op een link te klikken gaat u naar het overzicht met pakketten.

Kan ik een fictief adres als KvK-inschrijfadres gebruiken?

Het is mogelijk om ons adres te gebruiken als inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel. Wij hebben meerdere vestigingen in Nederland. Als ondernemer heeft u, als u zich wilt inschrijven bij een KvK, een adres nodig. Wellicht denkt u dat u een huisadres dient op te geven bij de inschrijving, maar dat is niet nodig. Dankzij Postadrescenter.nl kunt u uw bedrijf inschrijven in Nederland, ongeacht waar u woonachtig bent. U heeft bij ons bovendien een werkplek, waar u fysiek aanwezig kunt zijn. 

Indien u reeds een onderneming heeft en uw vestigingsadres wilt wijzigen, dan kunt u het adres van uw onderneming ook 'verhuizen' naar ons adres. Onze locaties voldoen aan gestelde eisen voor het inschrijven van een fictief adres. Zo bieden wij u de mogelijkheid om naast een inschrijving ook bij ons op locatie te werken. Dit kan tegen een meerprijs. Bekijk hiervoor de pagina tarieven

Wat kost een zakelijk fictief adres?

Bij ons heeft u al een fictief adres vanaf 29 euro per maand. U ontvangt dan jaarlijks een factuur. U kunt ook kiezen voor het pakket van 39 euro per maand. U ontvangt in dat geval eens per zes maanden een factuur. Het kwartaalpakket is daarnaast een optie voor omgerekend 49 euro per maand. Bekijk hier de pagina met pakketten.

Hoe vraag ik een fictief adres aan?

Het is heel eenvoudig om een postadres te openen. U vult het aanvraagformulier hier op onze website in, en vervolgens sturen wij een overeenkomst naar u op. Al binnen vierentwintig uur kunt u beschikken over uw zakelijke fictieve postadres. U verstrekt voortaan dit adres aan uw correspondenten, en uw nieuwe postadres is in gebruik. Zo gemakkelijk en snel werkt het. U kunt voortaan enveloppen naar uw postadres laten versturen, ook van overheidsinstanties.

Wat gebeurt er met mijn post?

U kunt zelf instellen hoe wij uw post verwerken. Wij kunnen deze doorsturen naar een e-mailadres dat u aan ons opgeeft. Ongewenste post vernietigen wij desgewenst op professionele wijze. Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk om met al uw post en wij zijn gebonden aan de Postwet. Bij ons is uw post gegarandeerd in vertrouwde en discrete handen.

Contact met Postadrescenter.nl

Heeft u interesse in het afnemen van een fictief adres? Het aanmelden gaat eenvoudig via het aanvraagformulier. Heeft u vragen? Stuur een e-mail naar info@postadrescenter.nl of neem op werkdagen gerust telefonisch contact met ons op. 

 

Aanvraagformulier