085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Goedkoop postadres voor kleine ondernemers

Een goedkoop postadres voor kleine ondernemers is een van de eerste stappen van succesvol ondernemen. Of u nu een eenmanszaak, vof, bv of stichting wilt starten, een goedkoop postadres voor kleine ondernemers levert u vele voordelen op. De postverwerking wordt u een stuk makkelijker gemaakt en ook kunt u uw huisadres zo afschermen.

Bovendien geeft u uw bedrijf hiermee een professionele uitstraling. Extra prettig is het postadres voor buitenlandse ondernemers die op de Nederlandse markt actief willen zijn, maar ook voor Nederlandse ondernemers die in het buitenland woonachtig zijn. U kunt het aanmeldformulier op de website invullen om een goedkoop postadres voor kleine ondernemers aan te vragen.

Al uw post digitaal aangeleverd met een goedkoop postadres kleine ondernemers

Met een paar stappen en binnen niet meer dan 24 uur kunt u bij Postadrescenter.nl een zakelijk inschrijfadres realiseren. Postadrescenter.nl neemt u zo niet alleen werk uit handen, maar biedt u ook een stabiel aanspreekpunt naar uw klanten en leveranciers. Uw ontvangen post wordt door ons middels postscans eenmaal per maand naar u verstuurd. Aangetekende brieven en pakketten kunnen niet worden aangenomen. Wij scannen uw post in en sturen deze per e-mail door. Uiteraard is uw privacy hierbij gewaarborgd.

Postverwerking én inschrijving bij de Kamer van Koophandel

Een goedkoop postadres voor kleine ondernemers betekent bij sommige bedrijven enkel het huren van een correspondentieadres. Met een goedkoop postadres voor kleine ondernemers dat u bij Postadrescenter.nl aanvraagt, kunt u zich echter ook inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Een zakelijk inschrijfadres is een vereiste van het Handelsregister.

Zonder een zakelijk inschrijfadres, dat ook wel bedrijfsadres, vestigingsadres of registratieadres wordt genoemd, is registratie niet mogelijk. De combinatie van postverwerking en inschrijving regelt u bij ons al voor een prijs vanaf omgerekend € 24,95 per maand. Meer informatie over een goedkoop postadres voor kleine ondernemers vindt u op de pagina pakketten.

 

Aanvraagformulier