085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Goedkoop vestigingsadres

U bent op zoek naar een goedkoop vestigingsadres voor de inschrijving van uw bedrijf in het handelsregister? Dan bent u bij Postadrescenter.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u omgerekend een virtueel kantoor huren vanaf slechts 24,95 euro exclusief btw per maand (jaarpakket). U krijgt dan de beschikking over een postadres en wij sturen al uw post via e-mail naar u toe. U kunt bij ons kiezen tussen verschillende pakketten. Wilt u ook gebruikmaken van onze flexibele werkplekken? U kunt deze werkplekken per dagdeel of per dag bij ons huren.

Goedkoop vestigingsadres regelen

Een goedkoop vestigingsadres regelt u bij ons eenvoudig online. Nadat u een pakket heeft gekozen, vraagt u een postadres aan via het aanvraagformulier op deze site of per e-mail. Nadat u zich heeft gelegitimeerd, het conceptcontract heeft getekend en de eerste factuur heeft voldaan, krijgt u de beschikking over uw vestigingsadres. U kunt dit adres gebruiken als vestigingsadres bij KvK wanneer u vanuit privacyoverwegingen of een andere reden uw vestigingsadres niet openbaar wilt maken. Veel zzp’ers en andere ondernemers met een bedrijf aan huis kiezen om deze reden voor een goedkoop vestigingsadres van Postadrescenter. Het is echter ook een praktische oplossing voor ondernemers die in het buitenland verblijven, maar een vestigingsadres in Nederland willen behouden.

Hoe werkt een vestigingsadres van Postadrescenter?

Als u een goedkoop vestigingsadres bij ons huurt, scannen wij uw post en sturen dit eens per twee weken digitaal naar het door u opgegeven e-mailadres. Het is ook mogelijk om uw post wekelijks te ontvangen. Heeft u geen behoefte aan reclames? Dan sorteren wij deze voor u uit en zenden we deze post niet door. Op die manier ontvangt u alleen post die voor u relevant is. Wij nemen enkel brievenbuspost aan, het is helaas niet mogelijk om pakketten of aangetekende stukken naar uw vestigingsadres te sturen. Bent u geïnteresseerd in onze pakketten? Dan verwijzen we u graag naar ons pakkettenoverzicht.  

 

Aanvraagformulier