085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Goedkoop zakenadres huren

Zoekt u een goedkoop zakenadres om uw bedrijf te vestigen? Indien u reeds ondernemer bent kunt uw onderneming eenvoudig vestigen bij ons. Wij hebben meerdere vestigingen in Nederland. Als ambitieuze starter zijn er een aantal handelingen die u moet verrichten alvorens u kunt beginnen met ondernemen. Bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel moet u een adres opgeven. Het kan zijn dat u uw eigen adres liever niet gebruikt. Daarom biedt Postadrescenter.nl u de mogelijkheid een goedkoop zakenadres te huren.

Uw gegevens blijven zo afgeschermd voor derden. Bijvoorbeeld ZZP’ers en andere eenmanszaken die vanuit huis opereren maken veel gebruik van deze service. Ook als u een besloten vennootschap (bv) heeft, kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Bij ons kunt u terecht vanaf omgerekend 24,95 euro per maand. Bekijk hier de pagina met pakketten.

Goedkoop zakenadres voor bedrijven buiten Nederland

Ook als u zelf woonachtig bent buiten Nederland is een zakelijk adres nodig om een vestiging in Nederland te kunnen openen. Postadrescenter.nl is er ook voor hen. Zo kunt u zonder woonadres in Nederland te hebben toch een bedrijf of vestiging in Nederland starten. Het is niet mogelijk om u bij de gemeente in te schrijven op dit adres, het is uitsluitend bedoeld voor zakelijke doeleinden.

De uitgebreide service van Postadrescenter.nl

Binnen 24 uur kunt u al gebruik maken van uw zakelijke postadres. Maar daar houdt onze service niet op! Indien gewenst sturen wij post naar u door. Wij sturen u online uw postscans toe. U heeft de keuze uit verschillende pakketten met verschillende tarieven en diensten. Ook is er de mogelijkheid om een pakket op maat samen te stellen. Zo weet u zeker dat er ook voor uw bedrijf een passende oplossing is. Als u meerdere bedrijven heeft kunt u ook voor meerdere bedrijven een postadres aanvragen, dan bent u nog goedkoper uit. Een goedkoop zakenadres regelt u eenvoudig bij Postadrescenter.nl.

 

Aanvraagformulier