085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Het goedkoopste vestigingsadres voor uw zakelijke post

Het goedkoopste vestigingsadres huurt u bij Postadrescenter.nl. Tegen voordelige tarieven bent u dan voorzien van een postadres in Nederland om uw zakelijke post te ontvangen. Al vanaf omgerekend 24,95 euro per maand kunt u bij ons terecht. Via het aanmeldingsformulier op deze pagina vraagt u eenvoudig en snel een goedkoop vestigingsadres aan. Binnen 24 uur is op werkdagen alles geregeld en kunt u het postadres gebruiken. 

>> Maandpakket (omgerekend 44,95 euro per maand)
>> Halfjaarpakket (omgerekend 34,95 euro per maand)
>> Jaarpakket (omgerekend 24,95 euro per maand)

Waarom gebruik maken van een vestigingsadres voor zakelijke post?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen een postadres bij ons huren. Om een bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel is er een adres in Nederland nodig. Gegevens bij de Kamer van Koophandel zijn deels openbaar en op te vragen. Wilt u dus liever niet dat klanten opeens voor uw deur staan, dan is het handig om met een zakelijk postadres te werken. Zo houdt u zakelijk en privé gescheiden. Tevens is het mogelijk om ruimtes te huren om zakelijke afspraken te ontvangen of om te werken.

Vestigingsadres in Nederland voor buitenlandse bedrijven

Heeft u een onderneming in het buitenland en wilt u deze ook vestigen in Nederland? Ook dan heeft u een postadres nodig. Bij ons vindt u de goedkoopste postadressen die u ook vanuit het buitenland kunt huren en gebruiken. Zelf hoeft u dus niet woonachtig in Nederland te zijn om te ondernemen in Nederland. Voor het gemak kunnen wij de binnengekomen post inscannen en doormailen zodat u niet naar Nederland hoeft af te reizen om alles in te zien.

Het goedkoopste adres voor zakelijke post

Postadrescenter.nl biedt verschillende pakketten aan tegen verschillende tarieven. In overleg is er bij ons veel mogelijk zodat u niet teveel betaalt. Om het goedkoopste vestigingsadres aan te vragen belt u met 085 130 75 27 of vult u ons formulier in.

 

Aanvraagformulier