085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Gratis postadres voor bedrijven

Bent u als ondernemer op zoek naar een gratis postadres? Helaas kunnen wij u geen gratis postadres aanbieden, maar bij ons bent u als ondernemer wel aan het juiste adres voor een scherp geprijsd postadres. Al vanaf omgerekend 24,95 euro per maand heeft u een postadres. Dit adres kunt u gebruiken voor het laten doorsturen van poststukken, maar ook als inschrijfadres bij de KvK? Heeft u reeds een bedrijf? Ook dan kunt u een beroep doen op onze dienstverlening.

Alternatief voor gratis postadres

Een goed alternatief voor een gratis postadres is het gebruiken van een postadres bij Postadrescenter.nl. Wij nemen brievenbuspost voor u aan. U kunt kiezen hoe u ons de bezorgingen wilt laten verwerken. Standaard ontvangt u de ingescande poststukken eens per twee weken..

Ook post bewaren is mogelijk, en we kunnen stukken voor u vernietigen. Post waarin vermoedelijk een bankpas of creditcard zit, en enveloppen met pincodes kunnen we helaas niet voor u openen.

Kosten van een postadres

Bij ons kunt u kiezen tussen drie pakketten: het maand-, het halfjaar- en het jaarpakket. Eens per halfjaar of jaar betalen heeft voordelen. Zo scheelt het voor u administratieve handelingen en bovendien bent u een stuk goedkoper uit. U ontvangt van ons een factuur van 44,95 euro (maandpakket) of 34,95 euro (halfjaarpakket) per maand. Wilt u per jaar betalen? Ook dat is mogelijk. Omgerekend ontvangt u een factuur van slechts 24,95 euro per maand. 

Bekijk hier het overzicht met pakketten >>

Flexplek huren

Wanneer u bij ons een postadres afneemt, kunt u als optie ook flexplek huren. Heeft u geen eigen bedrijfspand? Of heeft u af en toe een ruimte nodig waar u zelf niet over beschikt? Wij bieden daarvoor ruimte aan met alle nodige faciliteiten. Wij hebben diverse representatieve panden in Nederland. Nabij deze locaties kunt u vaak ook een busstation op loopafstand vinden. In de buurt is er eveneens ruime parkeergelegenheid. Informeer naar de mogelijkheden. 

Aanmelden

Op deze pagina, gratis postadres, kunt u het aanvraagformulier vinden. U geeft als eerst aan welk pakket u wenst. Daarnaast vult u uw bedrijfsgerelateerde gegevens in. Op werkdagen nemen wij vervolgens vrijwel meteen contact met u op. Wij vragen u om per e-mail nog bepaalde stukken door te sturen, waarna wij u een overeenkomst sturen. Na ondertekening ontvangt u een factuur en bent u bij ons aangemeld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

 

Aanvraagformulier