085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk postadres
Regel het binnen 24 uur!

Gratis postadres voor bedrijven

Bent u als ondernemer op zoek naar een gratis postadres? Helaas kunnen wij u geen gratis postadres aanbieden, maar bij ons bent u als ondernemer wel aan het juiste adres voor een scherp geprijsd postadres. Al vanaf 30 euro per maand heeft u een postadres. Dit adres kunt u gebruiken voor het laten doorsturen van poststukken, maar ook als inschrijfadres bij de KvK? Heeft u reeds een bedrijf? Ook dan kunt u een beroep doen op onze dienstverlening.

Alternatief voor gratis postadres

Een goed alternatief voor een gratis postadres is het gebruiken van een postadres bij Postadrescenter.nl. Wij nemen brievenbuspost voor u aan. U kunt kiezen hoe u ons de bezorgingen wilt laten verwerken. Standaard ontvangt u de ingescande poststukken eens per maand, maar wilt u vaker post ontvangen? Dan kan dat voor een meerprijs van 10 euro per maand. 

Ook post bewaren is mogelijk, en we kunnen stukken voor u vernietigen. Post waarin vermoedelijk een bankpas of creditcard zit, en enveloppen met pincodes kunnen we helaas niet voor u openen.

Kosten van een postadres

De maandelijkse kosten van een postadres voor bedrijven bedraagt 45 euro. In dat geval ontvangt u iedere maand een factuur. Het kan goedkoper als u liever iedere zes maanden een factuur wenst te ontvangen. Dat scheelt voor u administratieve handelingen en bovendien bent u een stuk goedkoper uit. Omgerekend ontvangt u van ons een factuur van 35 euro per maand. Wilt u per jaar betalen? Ook dat is mogelijk. Omgerekend ontvangt u een factuur van slechts 30 euro per maand. 

Bekijk hier het overzicht met pakketten >>

Flexplek huren

Wanneer u bij ons een postadres afneemt, kunt u als optie ook flexplek huren. Heeft u geen eigen bedrijfspand? Of heeft u af en toe een ruimte nodig waar u zelf niet over beschikt? Wij bieden daarvoor ruimte aan met alle nodige faciliteiten. Ons representatieve pand ligt in het centrum van Alkmaar. Nabij onze locatie kunt u een busstation vinden en op loopafstand treft u het station van Alkmaar aan. In de buurt is er ruime parkeergelegenheid. Informeer naar de mogelijkheden. 

Aanmelden

Op deze pagina, gratis postadres, kunt u het aanvraagformulier vinden. U geeft als eerst aan welk pakket u wenst. Daarnaast vult u uw bedrijfsgerelateerde gegevens in. Op werkdagen nemen wij vervolgens vrijwel meteen contact met u op. Wij vragen u om per e-mail nog bepaalde stukken door te sturen, waarna wij u een overeenkomst sturen. Na ondertekening ontvangt u een factuur en bent u bij ons aangemeld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

 

Aanvraagformulier