085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Hoe kom ik aan een postadres

Stelt u zichzelf als ondernemer de vraag: “Hoe kom ik aan een postadres?” Zoek niet verder, u heeft de juiste plek gevonden voor een zakelijk adres. Wij kunnen een professioneel virtueel kantoor en postadres verzorgen. Wij hebben dé oplossing in huis. Vanaf 24,95 euro per maand heeft u een virtueel kantoor en postadres. 

Postadres aanmaken

De vraag “Hoe kom ik aan een postadres” is heel gemakkelijk te beantwoorden: u vult het aanvraagformulier hier op de website in. Wij sturen u dan een overeenkomst op. U krijgt het adres dat u door kunt geven aan uw contacten, en zij kunnen hun post per direct naar uw nieuwe adres sturen. Binnen vierentwintig uur kunnen we uw postadres opzetten. 

Vestigingsadres voor de KvK

Ons adres kunt u als starter bij de inschrijving van uw bedrijf gebruiken als vestigingsadres. Zo heeft u direct een representatief adres die u op uw website en andere bedrijfsuitingen kunt plaatsen. Bent u al een tijdje ondernemer, maar wilt u liever niet uw huisadres gebruiken als vestigingsadres van uw onderneming? U kunt ons adres hiervoor eveneens gebruiken. 

Bekijk de pagina met pakketten om te beoordelen welk pakket uw voorkeur heeft. Bepaalde zaken die wij aanbieden zijn optioneel. 

Postadres gebruiken

Bent u bij ons aangemeld? Wij nemen uw post aan. Vervolgens verwerken wij deze op de manier die u aangegeven heeft. Wilt u na verloop van tijd iets veranderen, bijvoorbeeld een ander doorstuuradres opgegeven? Uiteraard zijn discretie en veiligheid gegarandeerd en houden wij ons strikt aan de Postwet. Bij ons is uw post in veilige handen.

 

Aanvraagformulier