085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Huurovereenkomst postadres

Bent u op zoek naar een huurovereenkomst voor een postadres? Dan heeft u aan Postadrescenter.nl een betrouwbare partner. Wij verhuren postadressen aan zakelijke klanten en we hebben diverse locaties in Nederland. Aangezien wij de post voor u inscannen en per e-mail toezenden, hoeft u nooit naar ons toe om de post op te halen. Dit bespaart u veel tijd. Ook de huurovereenkomst voor het postadres kunt u bij ons volledig online regelen, u kunt daarbij kiezen uit verschillende pakketten. Bij Postadrescenter.nl heeft u al binnen 24 uur de beschikking over een zakelijk postadres dat u tevens kunt gebruiken voor de inschrijving van uw bedrijf bij de Kamer van Koophandel.

Wie heeft een huurovereenkomst postadres nodig?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u op zoek bent naar een postadres. Zo kiezen veel zzp’ers voor een postadres om deze te gebruiken bij hun inschrijving in het handelsregister. Aangezien zij vaak een bedrijf aan huis hebben, is het afschermen van het woonadres uit privacyoverwegingen begrijpelijk. U kunt echter ook voor een postadres kiezen omdat een zakelijk adres professioneel overkomt in de correspondentie met uw klanten. Ook wanneer u in het buitenland verblijft kan een postadres de oplossing zijn om een vestiging in Nederland aan te kunnen houden. Om welke reden u ook op zoek bent naar de huurovereenkomst voor een postadres, Postadrescenter.nl is u graag van dienst.

Huurovereenkomst postadres regelen

U regelt een postadres heel eenvoudig online via het aanvraagformulier op deze website. Nadat u zich heeft gelegitimeerd en de huurovereenkomst heeft getekend, ontvangt u van ons een factuur. Na betaling van de eerste factuur ontvangt u de definitieve huurovereenkomst en beschikt u over het postadres. Wij sturen iedere maand de post naar uw e-mailadres. Het is voor ons helaas niet mogelijk om pakketjes in ontvangst te nemen. Ook aangetekende post nemen wij niet aan. Tot slot kunt u alleen gebruik maken van onze diensten als zakelijke klant, wij verstrekken geen postadressen aan particulieren. Wilt u een postadres bij ons aanvragen? Dan verwijzen wij u graag naar ons pakkettenoverzicht.

 

Aanvraagformulier