085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Ik heb een postadres nodig

Veel ondernemers verzuchten weleens: “Ik heb een postadres nodig.” Hoort u daar ook bij? Bedrijven in het buitenland die het hun Nederlandse klanten makkelijk willen maken met een postadres in Nederland. Kleine ondernemers met een webwinkel aan huis die hun woonadres niet aan hun klanten willen doorgeven. Voorbeelden van bedrijvenvoor wie een postadres handig of nodig kan zijn. Herkent u zich hierin, of heeft u nog een andere reden om een postadres te willen? Wij helpen u aan zo'n adres.

Kosten zakelijk postadres

Bij Postadrescenter.nl kunt u terecht voor een postadres vanaf 24,95 euro per maand. Per e-mail sturen wij uw poststukken (scans) door en ons adres kunt u gebruiken bij uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel. 

Bekijk hier de pagina met tarieven.

Bekijk hier de pagina met pakketten

Ik heb een postadres nodig voor mezelf

Heeft u geen bedrijf, maar wilt u gewoon een postadres voor uw privépost? Helaas kunnen wij u hier niet bij helpen. Wij kunnen alleen voor bedrijven postukken doorsturen. We kunnen uw bedrijfspost bewaren, ongewenste post vernietigen en gescand naar u e-mailen. Enveloppen waar waarschijnlijk een bankpas of pincode in zit, of enveloppen met een pincode erin (herkenbaar aan het formaat en de indeling) kunnen we in geen geval openmaken.

Aanmelden 'ik heb een postadres nodig'

Heeft u interesse in onze dienst? Het aanmeldproces is eenvoudig. Vul uw gegevens op deze pagina in. Dat gaat via het aanvraagformulier. U kunt vanzelfsprekend ook een e-mail sturen naar info@postadrescenter.nl. Op werkdagen nemen we binnen enkele uren contact met u op. Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

 

Aanvraagformulier