085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Inschrijfadres aangeboden

U zoekt op inschrijfadres aangeboden en bent bij Postadrescenter.nl terecht gekomen. Wij helpen u graag verder door een zakelijk inschrijfadres aan te bieden. Al vanaf 24,95 euro heeft u bij ons een zakelijk adres. Bekijk hier het overzicht met pakketten. Zoekt u als particulier een postadres / inschrijfadres? Dan kunnen wij u helaas niet verder helpen. Wij voorzien alleen bedrijven in het aanbieden van inschrijfadressen. 

Waarom Postadrescenter.nl voor een zakelijk adres?

Wanneer u uw bedrijf wilt inschrijven bij de Kamer van Koophandel maar daarvoor niet uw fysieke vestigingsadres kunt of wilt gebruiken, heeft u een inschrijfadres nodig; zo'n inschrijfadres wordt aangeboden door Postadrescenter.nl. Vanaf slechts € 24,95 heeft u al een inschrijfadres bij ons. Wij kunnen u voor dat bedrag ook van een postadres voorzien, en u kunt zelfs een ruimte (flexplek) bij ons huren. Bij ons bent u dus altijd aan het juiste adres. Bekijk hier de pagina met tarieven voor onder andere het huren van een flexplek.

Hoe werkt Postadrescenter.nl?

Het aanvragen van een postadres ofwel een inschrijfadres is tamelijk eenvoudig. Vul op deze pagina het aanvraagformulier in. Geef allereerst aan welk pakket u wenst. U kunt kiezen tussen het kwartaal-, halfjaar- of jaarpakket. U betaalt respectievelijk 44,95, 34,95 of 24,95 euro. Vul daarna de andere gevraagde gegevens in. Na het voltooien van deze stap nemen wij spoedig contact met u op voor het ondertekenen van een conceptovereenkomst.

Met de getekende overeenkomst kunt u naar de Kamer van Koophandel. Op deze manier kunt u uw bedrijf ingeschreven in het handelsregister. Eenmaal u bent ingeschreven bij onze dienst ontvangt u maandelijks uw poststukken. Deze sturen wij u per e-mail. Heeft u interesse of vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

 

Aanvraagformulier