085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Inschrijfadres aanvragen voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een inschrijfadres voor uw bedrijf? Het kan zijn dat u wilt beginnen met ondernemen, uw bedrijf wilt verhuizen naar een representatieve locatie of dat u een vestiging van uw bedrijf in Nederland wilt openen. Dan moet u beschikken over een postadres in Nederland. Als u zelf niet in Nederland woont of uw eigen adres liever niet gebruikt voor de inschrijving is het huren van een inschrijfadres een goed alternatief. Uw gegevens blijven tussen ons en uw privacy is meteen gewaarborgd. Het opvragen van gegevens bij de Kamer van Koophandel is namelijk erg makkelijk. En het kan goed zijn dat u niet wilt dat iedereen uw adres weet.

Bekijk hier de pagina met pakketten. Al voor omgerekend 24,95 euro per maand kunt u bij ons een zakelijk inschrijfadres afnemen. 

Wie vragen er een inschrijfadres bij ons aan?

De dienstverlening van Postadrescenter.nl is er voor startende ondernemingen zonder eigen pand, vennootschappen onder firma (VOF), eenmanszaken en ZZP’ers, alsmede voor besloten vennootschappen (BV's) en stichtingen. Als u vanuit huis werkt maar u zakelijk en privé gescheiden wilt houden, dan zijn wij u graag van dienst. Uw gegevens blijven zo afgeschermd voor derden. Uiteraard hebben wij uw gegevens nodig voor de inschrijving maar deze delen wij niet met andere partijen. Ook voor buitenlandse bedrijven die een vestiging in Nederland openen of bedrijven die in Nederland willen starten is er de mogelijkheid om een inschrijfadres te huren.

Inschrijfadres voor zakelijke klanten

Postadrescenter.nl is er voor zakelijke partijen om het mogelijk te maken om in te schrijven met een ander adres dan het privéadres of om vanuit het buitenland de Nederlandse markt aan te boren. U kunt het adres niet gebruiken om u in te schrijven bij de gemeente, onze dienstverlening is er alleen voor de zakelijke markt.

Uitgebreide dienstverlening

Postadrescenter.nl biedt meerdere pakketten en diensten. Indien u meerdere bedrijven heeft is het natuurlijk mogelijk om deze bij ons onder te brengen. En in overleg leveren wij maatwerk zodat onze dienstverlening aansluit op uw wensen. Poststukken kunnen wij voor u inscannen en doorsturen. Reclame filteren wij er dan indien gewenst meteen uit. Daarnaast kunt u werkplekken huren.

 

Aanvraagformulier