085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk postadres
Regel het binnen 24 uur!

Inschrijfadres bedrijf

Heeft u een inschrijfadres voor uw bedrijf nodig, waarmee u zich kunt inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Het is niet altijd mogelijk of wenselijk om u met uw woon/vestigingsadres in te schrijven bij de KvK. In zo'n geval kunnen wij u voorzien van een inschrijfadres. Vanaf slechts € 30,- heeft u bij Postadrescenter.nl een adres waarmee u zich kunt inschrijven bij de Kamer van Koophandel. 

Onze locatie

U huurt een adres bij een representatieve locatie in het centrum van Alkmaar. Deze locatie voldoet aan de gestelde eisen van de KvK. De contactgegevens van de locatie kunt u gebruiken op uw website of zakelijk drukwerk. Bij ons kunt u gebruikmaken van flexwerkplekken en onze postverwekingsservice. Wij sturen maandelijks uw post door. Tegen een bescheiden meerprijs van 10 euro per maand kunnen wij uw postscans wekelijks doorsturen.

Bekijk op de volgende pagina 's een overzicht van de pakketten die wij aanbieden en de tarieven die wij hanteren:

Aanmelden

Wilt u uw privéadres niet prijsgeven aan klanten? Wilt u een extra vestiging openen? Open een virtuele locatie in Alkmaar. Al vanaf 30 euro bent u klant bij Postadrescenter.nl. Bij ons betaalt u geen inschrijfgeld of andere administratieve kosten. Betalen via automatische incasso is niet verplicht. Bovendien vragen wij geen borgsom.

Aanmelden kan eenvoudig via het aanvraagformulier op deze pagina. Vul dit formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

 

Aanvraagformulier