085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk postadres
Regel het binnen 24 uur!

Inschrijfadres KvK

Heeft u voor uw bedrijf een inschrijfadres voor de KvK nodig? En zoekt u als startende ondernemer een flexibel KvK-vestigingsadres? Wanneer u voor Postadrescenter.nl kiest, kiest u voor een professionele locatie. Als ondernemer heeft u immers een geldig vestigingsadres nodig. De locatie van Postadrescenter.nl in Alkmaar voldoet hieraan; op loopafstand van het station en met ruimte parkeergelegenheid. Met ons adres kunt u zich inschrijven bij de KvK. Wij sturen uw post online door en uw bedrijf is op een representatieve locatie gevestigd. Al vanaf 30 euro per maand bent u klant bij ons. 

Waarom u een inschrijfadres nodig heeft

Voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel is een adres vereist, maar vooral voor startende bedrijven kan dit een obstakel vormen. Misschien heeft u nog geen bedrijfsruimte, of nog geen vestiging in Nederland. Als u thuis werkt en u op uw woonadres inschrijft bij de KvK, zijn uw privégegevens voor iedereen te vinden. Het kan dan ook in allerlei situaties noodzakelijk zijn een apart inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel te hanteren. U combineert bij ons een KvK-inschrijfadres met een correspondentieadres? 

Inschrijfadres KvK in combinatie met postadres

 Het opzetten van een adres kan binnen vierentwintig uur geregeld worden; u kunt dus gelijk uw nieuwe adres verspreiden onder uw contacten. Zij versturen voortaan hun post naar uw postadres, waar wij het voor u aannemen. Vrijwel alle post kan door ons verwerkt worden, van gewone brieven en pakketten tot aangetekende zendingen. U geeft aan wat wij met de binnengekomen post moeten doen. Wilt u deze maandelijks ontvangen? Dan sturen we u één keer per maand de postscans via de e-mail door. Wilt u de postscans vaker ontvangen? Dat kan. Voor een meerprijs van 10 euro per maand ontvangt u deze wekelijks. Dankzij Postadrescenter.nl kunt u overal ter wereld waar u uw e-mail kunt lezen, direct uw post inzien en eventueel beantwoorden.

Interesse?

Heeft u interesse in het afnemen van een KvK inschrijfadres? Bekijk allereerst onze pakketten. Wij bieden een maandpakket aan, waarbij u maandelijks 45 euro betaalt. Bij het halfjaarpakket betaalt u omgerekend slechts 35 euro per maand. Kiest u voor het jaarpakket? Dan betaalt u omgerekend 30 euro per maand. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Bekijk op de pagina tarieven een overzicht met de kosten. 

 

 

Aanvraagformulier