085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Inschrijfadres KvK

Heeft u voor uw bedrijf een inschrijfadres voor de KvK nodig? En zoekt u als startende ondernemer een flexibel KvK-vestigingsadres? Wanneer u voor Postadrescenter.nl kiest, kiest u voor een professionele locatie. Als ondernemer heeft u immers een geldig vestigingsadres nodig. De locaties van Postadrescenter.nl voldoen hieraan; op loopafstand van het station en met ruimte parkeergelegenheid. Met ons adres kunt u zich inschrijven bij de KvK. Wij sturen uw post online door en uw bedrijf is op een representatieve locatie gevestigd.

Al vanaf 24,95 euro per maand bent u klant bij ons. 

Waarom u een inschrijfadres nodig heeft

Voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel is een adres vereist, maar vooral voor startende bedrijven kan dit een obstakel vormen. Misschien heeft u nog geen bedrijfsruimte, of nog geen vestiging in Nederland. Als u thuis werkt en u op uw woonadres inschrijft bij de KvK, zijn uw privégegevens voor iedereen te vinden. Het kan dan ook in allerlei situaties noodzakelijk zijn een apart inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel te hanteren. U combineert bij ons een KvK-inschrijfadres met een correspondentieadres? 

Inschrijfadres KvK in combinatie met postadres

 Het opzetten van een adres kan binnen vierentwintig uur geregeld worden; u kunt dus gelijk uw nieuwe adres verspreiden onder uw contacten. Zij versturen voortaan hun post naar uw postadres, waar wij het voor u aannemen. Vrijwel alle post kan door ons verwerkt worden, van gewone brieven en pakketten tot aangetekende zendingen. Wilt u uw posstukken per mail ontvangen? Dan sturen we u twee keer (optioneel 4 keer) per maand de postscans via de e-mail door. Dankzij Postadrescenter.nl kunt u overal ter wereld waar u uw e-mail kunt lezen, direct uw post inzien en eventueel beantwoorden.

Interesse?

Heeft u interesse in het afnemen van een KvK inschrijfadres? Bekijk allereerst onze pakketten. Wij bieden een maandpakket aan, waarbij u maandelijks 44,95 euro betaalt. Bij een halfjaarpakket betaalt u 34,95 euro per maand. Kiest u voor het jaarpakket? Dan betaalt u omgerekend 24,95 euro per maand. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Bekijk op de pagina tarieven een overzicht met de kosten. 

 

Aanvraagformulier