085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Inschrijfadres

Zoekt u een geschikt inschrijfadres voor uw bedrijf? Bij Postadrescenter.nl bieden wij u verschillende mogelijkheden op het gebied van inschrijf- en correspondentieadressen voor zakelijk gebruik. Al vanaf 24,95 euro per maand heeft u een geschikt inschrijfadres. Wij hebben meerdere vestigingen in Nederland. 

Een geschikt inschrijfadres

Als u een onderneming heeft, moet u zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel met een inschrijfadres. Zeker voor startende ondernemers kan dit lastig zijn. Misschien heeft u nog geen bedrijfsruimte of werkt u vanuit huis, maar wilt u uw woonadres niet voor uw bedrijf gebruiken. Wanneer u ook zakelijke post wilt kunnen ontvangen, heeft u behalve een inschrijfadres ook nog een correspondentieadres nodig. 

Kosten van een zakelijk adres

Wilt u een inschrijfadres bij ons aanvragen? Dat is al mogelijk voor het geringe bedrag vanaf € 24,95. Wij verschaffen u voor dit bedrag een inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel. Dit adres kunt u eveneens gebruiken als correspondentieadres. Komt er dus post voor u naar ons adres, dan verwerken wij dit voor u. We scannen de poststukken voor u in. Daarna sturen we deze scans per mail naar u toe. Dit doen we maandelijks. 

U kunt bij het aanmeldproces voor een inschrijfadres kiezen tussen drie pakketten. Het zogenaamde kwartaalpakkethalfjaarpakket en het jaarpakket. Heeft u liever zo weinig mogelijk administratieve rompslomp en profiteert u graag van een korting, dan is het halfjaarpakket of het jaarpakket een optie. Omgerekend betaalt u respectievelijk 34,95 euro en 24,95 euro per maand. 

Extra bedrijf inschrijven

Bent u eenmaal klant bij ons en wilt u nóg een bedrijf inschrijven? Wanneer u een extra bedrijf bij ons aanmeldt, ontvangt u een interessante korting. Neem voor de mogelijkheden contact met u op. Verder kunt u bij ons bedrijfsruimte huren voor incidentele situaties waarin u een locatie nodig heeft.

Onze bedrijfsruimte is op loopafstand van het station gelegen en heeft volop parkeergelegenheid. Neemt u voor meer informatie of de meerprijs van ruimteverhuur gerust contact met ons op. 

Interesse? 

Vul het aanvraagformulier in op onze website. Deze kunt u op deze pagina vinden. Aanmelden kan natuurlijk ook door een e-mail te sturen naar info@postadrescenter.nl. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Bekijk onze contactpagina voor onze contactgegevens. 

 

Aanvraagformulier