085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk postadres
Regel het binnen 24 uur!

Inschrijven bij de KvK zonder adres

U wilt uw eigen bedrijf beginnen maar heeft geen adres in Nederland? Kunt u dan toch naar de Kamer van Koophandel om het bedrijf in te schrijven? Gelukkig wel! Bij Postadrescenter.nl huurt u een adres in Nederland. U kunt dit adres gebruiken voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Ideaal voor mensen die geen adres in Nederland hebben of voor ondernemers die hun zaken gescheiden willen houden van hun privéleven. Met name zelfstandigen zonder woonruimte kiezen voor een adres bij Postadrescenter.nl om daarmee in te schrijven bij de KvK.

Bekijk hier de pagina met pakketten.

Hoe krijg ik een postadres?

Op werkdagen kan het binnen 24 uur geregeld zijn. U dient een aanvraag in met ons aanvraagformulier en na goedkeuring ontvangt u de post op het adres in Alkmaar. Omdat u dit adres gebruikt kunt u zich zonder eigen adres inschrijven bij de KvK. Het is niet mogelijk om u met dit adres in te schrijven bij de gemeente. Ook als u bijvoorbeeld een Nederlandse vestiging van uw bedrijf wilt openen en u geen adres heeft om u mee in te schrijven bij de KvK kunt u gebruik maken van onze service.

Uitgebreide service

Wij bieden meerdere pakketten en diensten. U hoeft niet af te reizen naar Alkmaar om uw post op te halen. Wij scannen het voor u in en mailen u de stukken. U kunt kiezen uit onze pakketten maar het is ook mogelijk in overleg maatwerk overeen te komen. Het huren van werkruimte kan ook bij ons. Indien u meerdere bedrijven heeft is het ook mogelijk om deze allemaal bij ons onder te brengen. Dan bent u ook nog eens voordeliger uit. Dus zoekt u naar een manier om u in te schrijven bij de KvK zonder adres? Dan bent u bij ons op de juiste plek! 

 

Aanvraagformulier