085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Inschrijven KvK correspondentieadres

Wilt u zich inschrijven bij de KvK met een correspondentieadres? De KvK hanteert als één van de voorwaarden dat het adres dat u opgeeft ook de locatie is waar uw bedrijfsactiviteiten plaatsvinden. Door te kiezen voor een virtueel kantoor van Postadrescenter.nl kunt u uw bedrijf inschrijven op een adres dat afwijkt van uw huidige vestigingsadres. Uw post scannen wij in en versturen wij u per e-mail. U regelt een virtueel kantoor volledig online binnen 24 uur. Het is bij ons kantoor ook mogelijk om een flexibele werkplek te huren zodat u daadwerkelijk gebruik kunt maken van uw zakelijke inschrijfadres. Voor het huren van werkplekken hanteren wij scherpe tarieven.

Hoe werkt inschrijven KvK correspondentieadres?

Wanneer u naar de KvK gaat om uw bedrijf in te schrijven in het handelsregister, moet u een vestigingsadres opgeven. Veel zzp’ers en andere ondernemers met een bedrijf aan huis vinden het bezwaarlijk dat hun adresgegevens openbaar worden gemaakt. U kunt daarom kiezen voor een virtueel kantoor. Bij de inschrijving verstrekt u de KvK het postadres dat u van ons huurt. Zo komen uw adresgegevens niet online te staan en blijft uw privacy gewaarborgd. Ook wanneer u in het buitenland gevestigd bent, kan het handig zijn een postadres voor uw onderneming te huren. Zo behoudt u een vestigingsadres in Nederland en ontvangt u de post zonder dat u daarvoor naar Nederland komt.

Inschrijven KvK correspondentieadres van Postadrescenter

Wij hebben verschillende pakketten zodat u zich kunt inschrijven bij de KvK met een correspondentieadres. U kunt een zakelijk inschrijf ieder kwartaal, per halfjaar of per jaar betalen. Wanneer u kiest voor een jaarpakket krijgt u korting op de maandprijs en betaalt u omgerekend slechts 24,95 euro exclusief btw per maand. Wij sturen uw post digitaal naar uw e-mailadres. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze pakketten? Neem dan direct een kijkje bij ons pakkettenoverzicht. Wij verhuren alleen postadressen aan zakelijke klanten.

 

Aanvraagformulier