085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Inschrijven Kamer van Koophandel met een postadres

Inschrijven bij de KvK zonder postadres is niet mogelijk. Om u in te schrijven bij de Kamer van Koophandel heeft u namelijk een geldig adres in Nederland nodig. Niet iedereen beschikt hierover. Bijvoorbeeld als u in het buitenland woont. Er zijn bedrijven die in Nederland willen starten, of een Nederlandse vestiging willen openen. Inschrijven met een postadres van Postadrescenter.nl is dan de oplossing! Al uw vragen kunt u stellen via 085 130 75 27 of mail gerust naar info@postadrescenter.nl.

Bekijk hier de pagina met pakketten.

Wie gebruiken een postadres om zich in te schrijven bij de KvK?

Bij de Kamer van Koophandel moet u een aantal gegevens hebben om in te kunnen schrijven. Deze gegevens zijn vaak makkelijk op te vragen. Als u als kleine ondernemer of ZZP'er vanuit uw eigen huis werkt komt uw bedrijf op uw eigen adres te staan. Het kan dan voorkomen dat u ongewenst post of bezoek ontvangt. Wilt u dit voorkomen? Inschrijven met een postadres voorkomt dat uw eigen adres wordt gebruikt. Buitenlandse bedrijven zonder adres in Nederland maken ook veel gebruik van onze dienst zodat zij ingeschreven kunnen worden in Nederland. U kunt onze service niet gebruiken om u in te schrijven bij de gemeente.

Voordelig postadres

U kunt bij ons verschillende contracten afsluiten (kwartaal-, halfjaar- en jaarpakket). Daarnaast is het mogelijk om een werkruimte te huren. Indien gewenst scannen wij uw poststukken in en mailen wij deze naar u. Uiteraard kunt u ook langskomen om zelf uw post op te halen. Heeft u liever geen ingescande reclame in uw mailbox? Dan filteren wij die voor u uit de post. Graag gaan we in gesprek om te kijken wat wij bij Postadrescenter.nl voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Voor meer informatie over inschrijven met een postadres van Postadrescenter.nl belt u 085 130 75 27.    

 

Aanvraagformulier