085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk postadres
Regel het binnen 24 uur!

Kosten van een postadres voor een besloten vennootschap

U zoekt informatie over de kosten van een postadres voor een besloten vennootschap (bv)? Bij Postadrescenter.nl kunt u al vanaf 30 euro per maand aan zakelijk postadres aanvragen. Zowel voor zelfstandigen als voor besloten vennootschappen is het mogelijk om een postadres bij ons te huren.

Er zijn verschillende pakketten die wij aanbieden bij de verhuur van een zakelijk post- en vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel. De kosten van een postadres voor uw besloten vennootschap hangen af van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld per maand betalen dan bedragen de kosten 45 euro per maand. Ontvangt u liever jaarlijks een factuur? Dan betaalt u omgerekend slechts 30 euro per maand.

Lage kosten voor het postadres van uw besloten vennootschap

Wij hanteren voordelige tarieven. En het is zelfs mogelijk om meerdere bedrijven onder te brengen bij ons zakelijke postadres voor een besloten vennootschap. Niet alleen besloten vennootschappen maken gebruik van onze service. Ook zzp’ers huren voordelig een postadres bij Postadrescenter.nl, alsmede bedrijven in het buitenland die in Nederland zoeken naar een locatie voor een nevenvestiging.

Indien u geen bedrijfs- of kantoorpand heeft om mee in te schrijven bij de Kamer van Koophandel is het huren van een postadres een uitkomst om zo zakelijk en privé gescheiden te houden. Wij delen uw gegevens niet met derden waardoor uw privacy gewaarborgd blijft.

Huur een postadres voor uw besloten vennootschap (bv)

Onze diensten houden niet op bij het verhuren van postadressen. U kunt ook een flexwerkplek huren. Het aanvragen van een postadres is eenvoudig. Wij hebben daarvoor enkele gegevens nodig. U vult het aanvraagformulier op deze pagina in en binnen 24 uur kunt u uw postadres gebruiken om u in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Het is echter niet mogelijk om ons adres te gebruiken voor een inschrijving bij de gemeente. Goede service tegen lage kosten vindt u bij Postadrescenter.nl in Alkmaar.

Vragen? Neem gerust contact met ons op of bekijk de pagina met veelgestelde vragen.

 

Aanvraagformulier