085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Kosten van een postadres in Nederland

Wilt u weten wat de kosten voor een postadres zijn? Wij kunnen u daar alles over vertellen. De kosten voor het postadres hangen samen met de service die u van ons wenst. Wij bieden vaste pakketten tegen een vast voordelig tarief. Maar wij leveren ook maatwerk, we kijken dan samen hoe wij u het beste van dienst zijn en tegen welke kosten. U kunt meteen beginnen door een aanvraag in te vullen. Binnen 24 uur heeft u dan een postadres voor uw zakelijke post. Een goedkoop postadres huurt u eenvoudig bij Postadrescenter.nl.

Bekijk hier de pagina met pakketten. Al voor 24,95 euro per maand heeft u bij ons een eigen zakelijk postadres.

Postadres huren

Misschien denkt u, waarom moet ik een postadres huren? Het voordeel van een gehuurd postadres is dat u uw bedrijf ook zonder woonadres in Nederland in kan schrijven bij de Kamer van Koophandel. Voor deze inschrijving heeft u namelijk een adres nodig. Bedrijven die voet aan de grond in Nederland willen krijgen of een vestiging in Nederland gaan openen maken daarom gebruik van een postadres. 

Postadres voor zelfstandigen

Wanneer u vanuit uw eigen huis werkt en geen kantoor of ander pand heeft moet u uw eigen adres gebruiken voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. U heeft voor de inschrijving namelijk een adres in Nederland nodig. Wilt u uw eigen adres liever privé houden en post elders ontvangen dan is het huren van een postadres ook voor u een handige manier om dit te voorkomen. De kosten voor een postadres hangen samen met de omvang van het pakket wat u kiest. Ook leveren wij bij Postadrescenter.nl maatwerk zodat wij u altijd passend van dienst kunnen zijn. Wilt u een postadres huren tegen lage kosten dan zit u bij Postadrescenter.nl goed.

 

Aanvraagformulier