085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

KvK adres afschermen

Heeft u een bedrijf aan huis en wilt u uw KvK adres afschermen? Veel zzp’ers die vanuit huis werken vinden het vervelend dat hun woonadres staat genoteerd in het handelsregister. Het handelsregister is namelijk een openbaar register dat voor iedereen online toegankelijk is. Hierdoor is de privacy van de zzp’er niet gewaarborgd. U kunt dit echter eenvoudig oplossen door een virtueel kantoor te huren. U kunt het zakelijke inschrijfadres van uw virtuele kantoor opgeven als vestigingsadres bij de KvK zodat deze in plaats van uw woonadres wordt opgenomen in het handelsregister. U regelt een virtueel kantoor snel en eenvoudig bij Postadrescenter.

Al vanaf 24,95 euro per maand heeft u bij ons een zakelijk KvK adres.

Hoe kunt u een KvK adres afschermen?

U bent bij de inschrijving van uw bedrijf bij de KvK verplicht om een vestigingsadres op te geven. U kunt daarbij nu kiezen voor het adres van een virtueel kantoor door een postadres bij Postadrescenter.nl te huren. U vult hiervoor het aanvraagformulier in op deze site. Nadat u zich heeft gelegitimeerd, de huurovereenkomst heeft getekend en de eerste factuur heeft betaald, huurt u een postadres bij Postadrescenter. De KvK heeft als eis dat u een fysieke werkplek heeft op uw postadres. Postadrescenter.nl beschikt ook over flexibele werkplekken met WiFi die u per uur, per dagdeel of per dag kunt huren bij onze kantoren verspreid door Nederland.

KvK adres afschermen met virtueel kantoor

Door te kiezen voor een virtueel adres kunt u uw huidige KvK adres afschermen. Wij hebben verschillende pakketten voor het aanvragen van een postadres. U kunt kiezen tussen een kwartaalpakket, een halfjaarpakket en een jaarpakket. Wij sturen de post die we op uw postadres ontvangen naar het e-mailadres dat u ons verstrekt. Dit doen we door middel van postscans. Het is helaas niet mogelijk om pakketjes of aangetekende post voor u aan te nemen. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze tarieven en pakketten? Neem dan een kijkje op ons pakkettenoverzicht voor meer informatie.  

 

Aanvraagformulier