085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

KvK adres verbergen

Veel zzp’ers willen graag hun KvK adres verbergen. Hun vestigingsadres is in veel gevallen namelijk ook hun woonadres en de gegevens in het handelsregister zijn openbaar. Bent u zo’n zzp’er? Dan kunt u er ook voor kiezen om bij ons een virtueel kantoor te huren. U kunt het postadres dat u bij ons huurt opgeven als vestigingsadres van uw onderneming bij de KvK. Zo weet u zeker dat uw privégegevens niet door iedereen te achterhalen zijn. Niet alleen uw privacy wordt op die manier gewaarborgd, een postadres op een zakelijke locatie geeft ook nog eens een professionele indruk in de zakelijke communicatie met klanten.

Al vanaf omgerekend 24,95 euro per maand kunt u bij ons terecht voor een zakelijk adres.

Hoe werkt KvK adres verbergen?

Als ondernemer bent u genoodzaakt om bij de inschrijving bij de KvK een vestigingsadres op te geven. Voor wie een bedrijf aan huis heeft, kan dit een inbreuk zijn op de privacy. Bij Postadrescenter.nl regelt u binnen 24 uur een postadres dat u zonder problemen bij de KvK kunt registeren als vestigingsadres. U kiest simpelweg een pakket en vraagt via het aanvraagformulier bij ons een postadres aan. Nadat u zich aan ons heeft gelegitimeerd en de huurovereenkomst heeft ondertekend, ontvangt u de eerste factuur. Na betaling huurt u bij ons een postadres dat u kunt gebruiken bij de KvK en waarop u ook post kunt ontvangen. Deze post sturen wij per e-mail aan u door.

KvK adres verbergen en post doorsturen

De post die wij voor u ontvangen scannen wij in en sturen wij per e-mail naar u toe. U hoeft dus niet naar onze één van onze kantoren om de post op te halen. Wij zenden deze per e-mail door middel van zogenaamde postscans. Het is helaas niet mogelijk om pakketjes voor u in ontvangst te nemen. Bent u benieuwd naar de pakketten die u bij ons kunt afsluiten en uw KvK adres verbergen? Neem dan direct een kijkje op onze pakkettenpagina en kies het pakket dat het beste bij u past.  

 

Aanvraagformulier