085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Postadres voor KvK inschrijving

Een van de eerste zaken die u als aanstaand ondernemer dient te doen is u inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Om u in te schrijven heeft u enkele gegevens nodig, waaronder een adres in Nederland. Wilt u liever uw adres afschermen? Dan kunt u een beroep doen op onze diensten. Ook als u niet beschikt over een Nederlands adres kunt u onze hulp inschakelen. Het is namelijk mogelijk om een postadres te huren bij Postadrescenter.nl. Binnen 24 uur huurt u een postadres voor uw inschrijving bij de KvK. Vul nu het aanvraagformulier op deze pagina in en begin uw eigen onderneming.

Hoe huur ik een postadres voor de KvK inschrijving?

Het aanvragen van een goedkoop zakelijk postadres bij Postadrescenter.nl is heel eenvoudig. U vult het formulier op onze site in en binnen een dag kunt u het adres gebruiken. Hiervoor hebben wij uw gegevens nodig maar deze delen wij niet met derden, uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Ook als u woonachtig bent in het buitenland en u wilt inschrijven in Nederland kunt u gebruik maken van onze diensten. Het is niet mogelijk om u in Nederland bij de gemeente in te schrijven met dit adres. Postadrescenter.nl is er alleen voor de zakelijke markt.

Al vanaf omgerekend 24,95 euro per maand heeft u bij ons een geschikt adres. U ontvangt jaarlijks een factuur. Wilt u liever per half jaar of kwartaal betalen? Dat kan. Kies dan voor het halfjaar- of kwartaalpakket. Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van al onze pakketten.

Waarom een postadres voor inschrijving KvK?

Als u wilt ondernemen dient u uw bedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Hiervoor heeft u een geldig adres in Nederland nodig. Als u niet wilt dat uw eigen woonadres bekend is bij de Kamer van Koophandel en u ook geen bedrijfs- of kantoorpand heeft is het handig om een postadres bij ons te huren. Met name zelfstandigen zitten vaak in deze situatie. Zo houdt u zakelijk en privé gescheiden. Met een voordelig postadres voor uw zakelijke post bij Postadrescenter.nl zit u goed.

 

Aanvraagformulier