085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

KvK virtueel kantoor

Bent u op zoek naar een zakelijk inschrijfadres voor uw onderneming zodat u bij de KvK een virtueel kantoor op kunt geven als vestigingsadres? Dan bent u bij Postadrescenter.nl aan het juiste adres. Wij verhuren virtuele kantoren die u kunt gebruiken bij de inschrijving van uw bedrijf in het handelsregister. Zo weet u wanneer u een bedrijf aan huis heeft zeker dat uw privégegevens niet op straat komen te liggen. Bovendien wordt uw post iedere maand naar uw e-mailadres gestuurd zodat u niet zelf uw post op hoeft te halen. Bij ons kunt u een virtueel kantoor al binnen 24 uur regelen, volledige online.

Al vanaf 24,95 euro per maand kunt u terecht bij Postadrescenter.nl voor een KvK virtueel kantoor. 

KvK virtueel kantoor: hoe werkt het?

Bij de inschrijving van een bedrijf bij de KvK heeft u een vestigingsadres nodig. De gegevens van het bedrijf worden opgenomen in het openbare handelsregister en zijn voor iedereen online op te vragen. Ondernemers met een bedrijf aan huis ontkomen er niet aan om hun woonadres op te geven, tenzij zij kiezen voor een virtueel kantoor. Uit privacyoverwegingen wordt dus vaak gekozen voor een virtueel kantoor, oftewel een postadres. Bij Postadrescenter.nl kunt u als ondernemer online een virtueel kantoor aanvragen. U regelt uw postadres binnen 24 uur door uw legitimatie en een ondertekend huurcontract te retourneren en de eerste betaling te voldoen.

KvK virtueel kantoor: de prijzen

Kiest u voor een kwartaalpakket, dan zijn de kosten iedere drie maanden omgerekend 44,95 euro per maand. Met een halfjaarpakket ontvangt u voor 34,95 euro per maand (exclusief btw) een postadres. Met een jaarpakket betaalt u slechts 24,95 euro exclusief btw per maand voor uw virtuele kantoor. U ontvangt iedere maand de scans van uw post per e-mail. U kunt ervoor kiezen alleen relevante post te ontvangen, in dat geval zullen wij reclamepost niet doorsturen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze pakkettenpagina of vraag direct een postadres aan via het aanvraagformulier op deze site.

 

Aanvraagformulier