085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

U wilt uw zakelijke post tijdelijk laten doorsturen?

Zoekt u een manier om uw zakelijke post tijdelijk door te laten sturen? U bent bij ons aan het juiste adres. Postadrescenter.nl biedt de mogelijkheid om een tijdelijk postadres te huren. Uw post kunnen wij indien gewenst voor u inscannen en doormailen of op de post doen. Uiteraard ben u meer dan welkom om de stukken zelf bij ons op te halen. De frequentie waarmee wij uw post opsturen of mailen wordt in overleg bepaald. Indien gewenst halen we er de reclame er alvast voor u uit.

Bij Postadrescenter.nl heeft u al een zakelijk postadres vanaf 24,95 euro per maand. Bekijk hier een overzicht met pakketten.

Tijdelijk postadres huren

Er zijn meerdere redenen om een tijdelijk postadres te huren en uw post te laten doorsturen. Het kan zijn dat u nog geen bedrijfspand heeft. Of dat u gaat verhuizen. Dan is het wel handig dat u zeker weet dat uw zakelijke post wel op de juiste plek aankomt. Het zakelijk huren van een postadres is een goede manier om dat te verzekeren. Bij Postadrescenter.nl kiest u tussen meerdere abonnementen waardoor u de looptijd ook zelf bepaald. Indien gewenst stellen we een pakket voor u samen zodat we passend maatwerk leveren.

Post tijdelijk laten doorsturen naar het buitenland

Woont u buiten Nederland? Ook dan is het mogelijk om uw zakelijke post door te laten sturen. U kunt ook met een buitenlands adres een zakelijk postadres bij ons huren. Op die manier kunnen buitenlandse ondernemers inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Handig indien u een bedrijf of vestiging in Nederland wilt beginnen. Wij mailen en/of verzenden de post naar uw adres. Op die manier hoeft u zelf niet op en neer te reizen naar Nederland om de post te ontvangen. Het is niet mogelijk om u met dit adres in Nederland in te schrijven. Laat ons uw post tijdelijk doorsturen zodat u zeker weet dat u niets mist.

 

Aanvraagformulier