085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Zakelijk postadres aanvragen

Wilt u weten hoe u een goedkoop zakelijk postadres aanvraagt? Bij Postadrescenter.nl is het aanvragen van een zakelijk postadres eenvoudig. U kunt het aanvraagformulier invullen zodat u binnen 24 uur al gebruik kunt maken van uw zakelijke postadres. Voor vragen zijn wij natuurlijk ook telefonisch bereikbaar op 085-1307527.

Bekijk hier de pagina met pakketten. 

Waarom is een zakelijk postadres handig?

Bij Postadrescenter.nl hebben we grofweg twee soorten klanten. Het is handig om een zakelijk postadres te hebben als u geen bedrijfspand of kantoor heeft. Bijvoorbeeld wanneer u als ZZP’er vanuit huis werkt. Als u gaat ondernemen, dus als u inschrijft bij de Kamer van Koophandel heeft u een zakelijk postadres in Nederland nodig. U kunt uw eigen woonadres gebruiken maar soms heeft een zakelijk postadres de voorkeur. Als u niet wil dat uw gegevens opgevraagd kunnen worden bijvoorbeeld. Of omdat u privé en zakelijk liever gescheiden wilt houden.

Hoe vraag ik een zakelijk postadres aan?

Een zakelijk postadres aanvragen is niet moeilijk en kost maar een paar minuten. Wij hebben dan wel uw gegevens nodig zoals uw woonadres maar dit delen wij uiteraard niet met derden. Het is niet mogelijk om u met een zakelijk postadres in te schrijven bij de gemeente. Onze dienst is bedoeld voor zakelijke klanten. Met het invullen van het aanvraagformulier en delen van de benodigde gegevens is het op werkdagen zelfs binnen 24 geregeld.

Zakelijke postadres aanvragen vanuit het buitenland

Ook als buitenlandse ondernemer heeft u een zakelijk postadres in Nederland nodig om hier te kunnen ondernemen. Of u nu een nevenvestiging wilt beginnen of een nieuwe onderneming, u heeft een zakelijk postadres nodig bij de inschrijving van de Kamer van Koophandel. U hoeft zelf niet woonachtig in Nederland te zijn om hier te ondernemen. Daarnaast maken wij het makkelijker voor u door uw post in te scannen en u te mailen. U hoeft niet langs te komen om uw post in te zien. Een zakelijk postadres aanvragen doet u snel en voordelig bij Postadrescenter.nl.   

 

Aanvraagformulier