085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Zakelijk postadres in Alkmaar huren

U zoekt als ondernemer een plek om een postadres in Alkmaar te huren? Dan bent u op de juiste plek terecht gekomen. Bij Postadrescenter.nl huurt u eenvoudig een postadres te gebruiken voor zakelijke doeleinden. Daarnaast bieden wij ruimtes te huur aan waar u in alle rust u werk kunt doen. Voor een afspraak met de Belastingdienst kunt u ook bij ons terecht. Uw poststukken zenden wij per e-mail door. Al vanaf omgerekend 24,95 euro per maand kunt u bij ons terecht. 

Waarom is het handig om een postadres in Alkmaar te huren?

Er zijn meerdere redenen om een postadres te huren. Bijvoorbeeld als u als ZZP’er werkt of een kleine onderneming vanuit huis runt. Niet iedereen wil of kan een bedrijfsruimte huren. Voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel heeft u een geldig adres in Nederland nodig. Indien u uw eigen adres niet wilt gebruiken bij de inschrijving is het huren van een postadres in Alkmaar en goed alternatief. Zo borgt u uw privacy en voorkomt u ongenode gasten en post thuis.

Wie huren er een postadres in Alkmaar?

Voor buitenlandse bedrijven die in Nederland willen gaan ondernemen is het huren van een postadres in Alkmaar ook een fijne oplossing. Ook voor hen is namelijk een geldig adres in Nederland een vereiste en op deze manier kunnen zij daaraan voldoen. U hoeft dus niet te verhuizen naar Nederland om hier een bedrijf of vestiging te openen. Om uw post op te halen is het reizen naar Nederland ook niet nodig omdat wij het voor u inscannen en per e-mail versturen. Een complete service dus! Het is niet mogelijk om u met ons adres in te schrijven bij de gemeente. Postadrescenter.nl is er voor de zakelijke klant.

Wat kost het huren van een postadres in Alkmaar?

Postadrescenter.nl heeft meerdere pakketten tegen lage tarieven. U kunt een postadres voor langere termijn huren. Daarnaast bieden wij maatwerk, zodat onze service altijd aansluit aan uw wensen en behoeftes. Een goedkoop postadres regelt u binnen 24 uur. Vul het aanvraagformulier voor uw postadres in Alkmaar daarom nu in!

Bekijk hier de pagina met pakketten.

 

Aanvraagformulier