085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Postadres als vestigingsadres

Ben u op zoek naar een postadres als vestigingsadres voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al voor omgerekend 24,95 euro per maand heeft u bij Postadrescenter.nl een geschikt zakelijk inschrijfadres dat kan fungeren als vestigingsadres.

Inschrijving bij de KvK

Bij de Kamer van Koophandel (KvK) is het een vereiste om een inschrijfadres op te geven. Als beginnende ondernemer is dat niet altijd even makkelijk om het huisadres hiervoor te gebruiken. Dan vormt een postadres als vestigingsadres een goede oplossing. En dat niet alleen, een zakelijk postadres staat ook veel professioneler. Bij het Postadrescenter.nl kunt u als bedrijf een postadres huren. Tevens is het mogelijk dit postadres bij de KvK als registratieadres voor uw bedrijf op te geven. Dan slaat u dus direct twee vliegen in één klap.

De voordelen van een postadres als vestigingsadres

Naast het professionele karakter heeft het nog meer voordelen om voor een zakelijk postadres te kiezen. Bij het Postadrescenter.nl regelen we namelijk dat er binnen 24 uur een zakelijk postadres als vestigingsadres voor u wordt opgezet. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een bureau met Wifi te huren. Dan heeft u niet alleen een zakelijk vestigingsadres maar ook een fysieke werkplek die u bij de KvK kan opgeven.

Onze flexplekken staan dan altijd tot uw beschikking. Een ander voordeel is dat uw zakelijke post door ons via de e-mail naar u wordt doorgestuurd. Zo mist u geen informatie van uw zakelijke contacten.

Interesse? Wij regelen het voor u

Het Postadrescenter.nl staat voor u klaar als u voor uw bedrijf een postadres wilt huren. Via de website vult u het aanmeldformulier in of u stuurt ons een e-mail met uw verzoek. Daarbij geeft u aan voor welk pakket u kiest. Zie hiervoor de pagina pakketten om te informeren welk pakket het beste bij uw wensen past. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een maandpakket, halfjaarpakket of een jaarpakket. Daarna vult u de overige gegevens in en dan gaan wij samen met u alles in orde maken.

Heeft u vragen over het aanmeldproces of wilt u iets anders weten? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina en dan laten wij snel van ons horen.

 

Aanvraagformulier