085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Postadres bij iemand anders

Door een zakelijk postadres bij iemand anders te hebben beschermd u niet alleen uw privé informatie, ook krijgt uw bedrijf daardoor een veel professioneler image. Het postadres dat u bij het Postadrescenter.nl kunt huren kan u tegelijkertijd ook gebruiken om uw bedrijf mee in te schrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Tevens bieden wij bij het Postadrescenter.nl u de optie om het postadres als registratieadres op te geven bij de KvK. Omdat u het gehuurde postadres bij het KvK kan opgeven als fysieke werkplek, is het natuurlijk ook mogelijk om een flexplek te huren. 

Al vanaf 24,95 euro per maand bent u klant bij ons. Wilt u meer weten over de tarieven en pakketten? Kijk dan op de pagina pakketten of neem gerust contact met ons op via de contactpagina.

Waarom men een postadres bij iemand anders nodig heeft

Naast de registratie bij de KvK zijn er ook andere reden waarom bedrijven een postadres bij iemand anders nodig hebben. Het Postadrescenter.nl biedt namelijk alleen postadressen aan bedrijven, niet aan particulieren, en daarbij hoort u ook als u uit het buitenland komt. Een snelle en gemakkelijke manier om als bedrijf uit het buitenland een vestiging in Nederland te openen is om een postadres bij iemand anders te huren. Wij bieden u deze optie. Daarnaast huurt men ook een postadres als er de wens bestaat een extra vestiging elders in Nederland te openen. Als u hierdoor op ideeën bent gekomen, neem dan vooral contact met ons op.

Het doorsturen van uw bedrijfspost

Naast de verschillende redenen waarom men een zakelijk postadres nodig heeft, zijn er ook extra voordelen aan het huren van een postadres bij iemand anders. Bij het Postadrescenter.nl sturen we bijvoorbeeld uw post door. De post scannen wij voor u in en sturen we per mail naar u toe. Het maakt niet uit hoeveel postscans u per maand ontvangt. Deze service is gratis. 

 

Aanvraagformulier