085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Postadres gezocht

U heeft mogelijk al een tijdlang naar een zakelijk postadres gezocht voordat u bij ons terechtkwam. Veel bedrijven gebruiken namelijk een extern postadres om verschillende redenen. De Kamer van Koophandel (KvK) is hier een reden van, omdat er bij het inschrijven van een bedrijf zowel een werkadres als een postadres moet zijn. Een andere reden voor het zoeken van een zakelijk postadres is het professionele karakter hiervan.

Zo kunt u ook uw privégegevens afgeschermd houden van het KvK. Andere redenen zijn het verhuizen van de vestiging of het openen van een nieuwe vestiging in Nederland. Bij Postadrescenter.nl bieden we ook voor buitenlandse bedrijven een postadres als zij zich in Nederland willen vestigen.

Postadres gezocht, gevonden en gehuurd

In deze volgorde en net zo gemakkelijk wilt u natuurlijk een zakelijk postadres voor uw bedrijf vinden. Als u ons, Postadrescenter.nl, bezoekt dan hoeft u niet verder te zoeken naar een postadres. Gevonden! Het huren van een zakelijk postadres bij Postadrescenter.nl is zeer eenvoudig. Binnen 24 uur heeft u mogelijk al een postadres. Voor 24,95 euro per maand is het mogelijk om een inschrijfadres voor de KvK te ontvangen. Dit kan dan tevens als het correspondentieadres voor uw bedrijf dienen. Tijdens het aanmeldproces kunt u tussen drie pakketten kiezen, namelijk: het maandpakket, het halfjaarpakket en het jaarpakket. Welke kiest u? Als u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.

Een extra bedrijf inschrijven

Heeft u al vaak naar een postadres gezocht voor één of meerdere van uw bedrijven? Wat men vaak niet weet is dat u bij Postadrescenter.nl meerdere bedrijven kan inschrijven. Als u zich bij ons inschrijft hoeft u dus nooit meer de zoekterm ‘postadres gezocht’ te gebruiken in uw browser. Als u meer dan één bedrijf bij ons aanmeldt, krijgt u zelfs een interessante korting.

Wilt u graag meer weten? Neem dan via de contactpagina contact met ons op en dan helpen wij u graag verder. Naast het verhuren van een postadres bieden wij voor bedrijven ook extra diensten aan. Het huren van bedrijfsruimte voor incidentele situaties valt bijvoorbeeld onder de mogelijkheden.

 

Aanvraagformulier