085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Postadres huren

Een zakelijk postadres huren bij Postadrescenter.nl heeft veel voordelen. Welke? Hier zetten wij er een aantal voor u op een rij. Al vanaf omgerekend 24,95 euro per maand heeft u bij ons een zakelijk inschrijfadres. Bij Postadrescenter hebben we jarenlange ervaring bij het verhuren van zakelijke postadressen voor bedrijven. Met onze expertise heeft u binnen 24 uur een postadres en/of vestigingsadres opgezet waarmee u uw bedrijf kunt inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK).

Dat is natuurlijk fijn en scheelt u veel moeite en tijd. Daarbij zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar voor als u vragen heeft. In vergelijking met concurrenten bieden wij altijd een lage prijs en vindt u bij Postadrescenter.nl nog vele extra diensten, zoals de verhuur van flexplekken of incidentele bedrijfsruimte.

Postadres huren bij het Postadrescenter.nl

Bij Postadrescenter.nl kunt u veel meer dan alleen een zakelijk postadres huren. Als u bijvoorbeeld een ondernemer in het buitenland bent, dan is het een groot voordeel als u uw zakelijk post kan laten doorsturen. Als u bij ons een postadres huurt dan scannen wij uw zakelijke post in en sturen deze naar u door via de e-mail. 

Pakketten van Postadrescenter.nl

Bij ons kiest u voor een maand-, halfjaar of een jaarpakket. Zo bepaalt u zelf hoelang u van onze zakelijke postadres(sen) gebruik wilt maken en regelen wij gedurende die tijd dat uw zakelijke post bij u terecht komt.

De tarieven van een postadres huren

Bij Postadrescenter.nl hanteren we altijd lage tarieven. Kiest u voor een maandpakket? Dan betaalt u per maand omgerekend 44,95 euro. Verkiest u een halfjaarpakket? Dan betaalt u slechts 34,95 euro per maand en ontvangt u iedere 6 maanden een factuur. Wilt u graag per jaar betalen. Dat kan. Omgerekend betaalt u niet meer dan 24,95 euro per maand.

Heeft u niet één maar meerdere bedrijven dat u graag van een zakelijk postadres wilt voorzien? Dan kijken we graag met u naar de mogelijkheden en maken we voor u een pakket op maat. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, u vindt onze gegevens via de contactpagina.

 

Aanvraagformulier