085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk postadres
Regel het binnen 24 uur!

Postadres in Nederland

Een zakelijk postadres in Nederland is voor veel buitenlandse bedrijven een eerste stap in de goede richting. Het is namelijk niet makkelijk om als buitenlands bedrijf een eerste vestiging te openen in ons land. Bij Postadrescenter.nl verhuren we zakelijke postadressen aan zowel Nederlandse als buitenlandse bedrijven. Met een postadres van Postadrescenter.nl op zak kunt u uw bedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Als vanaf 30 euro per maand kunt u een zakelijk adres huren in Nederland.

Ook kan u bij ons een vestigingsadres huren. De KvK heeft namelijk de eis dat een ingeschreven bedrijf een fysiek vestigingsadres moet hebben. Door een zakelijk postadres bij het Postadrescenter.nl te huren slaat u dan ook twee vliegen in één klap. Dat scheelt weer veel rompslomp.

Op zoek naar een zakelijk postadres in Nederland?

Bij een zakelijk postadres huren in Nederland komt meer kijken dan u denkt. Als u op uw gehuurde postadres post ontvangt zal u namelijk de post moeten komen halen. Tenminste, dat is het geval bij onze concurrenten. Bij ons hoeft u zich daar geen zorgen over te maken want wij scannen uw post in en sturen het naar u door via de e-mail. Als u meer dan 10 brieven per maand krijgt dan hanteren wij het kleine tarief van 1 euro per gescande brief. De eerste 10 scans is een service die u van ons krijgt. Bent u geïnteresseerd naar een postadres in Nederland? De tarieven vindt u op de pagina pakketten.

Andere mogelijkheden

Het inscannen en doorsturen van uw zakelijke post is ook extra handig voor wanneer u met uw bedrijf in het buitenland gevestigd bent. Dan rijdt u natuurlijk niet even op en neer om uw post te halen. Voor 10 euro kan u er ook voor kiezen om wekelijks in plaats van maandelijks post te ontvangen. Als u zich wel in Nederland gevestigd heeft of wilt gaan vestigen dan kunt u ook gebruik maken van onze flexplekken. Het huren van een werkplek kost 5 euro per uur. Voor een dagdeel is het tarief 15 euro en voor een hele dag 25 euro. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op.

 

Aanvraagformulier