085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Postadres inschrijfadres

Een postadres en inschrijfadres vindt u bij Postadrescenter.nl. Veel bedrijven zoeken naar een zakelijk postadres en inschrijfadres omdat het een vereiste is bij het KvK. U moet namelijk voor uw bedrijf een fysiek adres en werkplek hebben om u te kunnen inschrijven. Bij Postadrescenter.nl verhuren we aan bedrijven een zakelijk postadres en inschrijfadres. Naast de noodzakelijkheid voor het KvK, staat het natuurlijk ook een stuk professioneler om niet uw privéadres voor zakelijke doeleinden te gebruiken. Ook maakt u het voor uzelf zo mogelijk om werk en privé gescheiden te houden. Wij sturen uw werkpost gewoon naar u door, deze ontvangt u dan via de e-mail.

Al vanaf 29 euro per maand heeft u bij ons een zakelijk inschrijfadres. 

Hoe werkt een postadres inschrijfadres?

Het is eigenlijk vrij simpel. Bij Postadrescenter.nl hebben we jarenlange ervaring met het verhuren van zowel postadressen als inschrijfadressen. Dat stelt ons in staat om u binnen 24 uur van een postadres en inschrijfadres te voorzien. De eerste stap is het invullen van het aanmeldformulier op de website. Desgewenst bent u ook welkom om via de e-mail een aanmelding te doen. Tijdens het invullen van uw gegevens kiest u ook voor een pakket. Met een kwartaalpakket, halfjaarpakket of zelfs een jaarpakket kiest u zelf de periode waarin u een postadres of inschrijfadres wilt huren. Zodra wij uw ingevulde formulier hebben ontvangen sturen wij u een reactie met een conceptovereenkomst.

De tarieven

Nadat u de conceptovereenkomst heeft getekend sturen wij u een factuur toe. De tarieven die wij bij Postadrescenter.nl handhaven zijn altijd laag. Voor een kwartaalpakket bent u bijvoorbeeld 49 euro per maand kwijt en voor een halfjaarpakket 39 euro per maand. Het jaarpakket kost omgerekend 30 euro per jaar.

Het filteren van geadresseerde reclame doen we gratis voor u. Daarbij zitten er ook geen kosten aan de doorgestuurde post per maand. Als u vragen heeft over de tarieven, van bijvoorbeeld een flexplek, dan bent u welkom om via de contactpagina contact met ons te zoeken.

 

Aanvraagformulier


Toelichting rechtsvorm:

Alleen eenmanszaken en vennootschappen onder firma's (VOF) kunnen zich bij ons inschrijven.