085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Postadres Noord-Holland

Bent u op zoek naar een zakelijk inschrijfadres in Noord-Holland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u naast een postadres voor uw onderneming een uitstekende service aan. Wanneer u een eigen onderneming opzet, dient u een adres bij de KvK op te geven. Veel mensen vinden het geen fijn idee om dan hun privéadres op te geven. Vandaar dat er de mogelijkheid is om een zakelijk postadres te huren. Het zakelijke postadres kunt u bij uw KvK-inschrijving doorgeven. Dit oogt niet alleen professioneler voor uw (potentiële) klanten, maar zorgt er ook nog voor dat uw woonadres privé blijft. Een postadres ofwel een zakelijk inschrijfadres in Noord-Holland is dus ideaal.

Al voor omgerekend slechts 24,95 euro per maand kunt u bij ons terecht. 

Postadres Noord-Holland nodig?

Wanneer u een zakelijk postadres in Noord-Holland zoekt, helpen wij u graag. Wij bieden u de mogelijkheid om een postadres voor uw onderneming te huren. Met ons zakelijk inschrijfadres mag u zich bij de KvK inschrijven. Dit zorgt ervoor dat uw woonadres privé blijft. U ontvangt al uw zakelijke post op één locatie, zelfs wanneer u tijdelijk in het buitenland verblijft. Onze mailservice zorgt ervoor dat uw post wordt ingescand en naar uw mailadres verzonden wordt. Hierdoor kunt u altijd en overal bij uw zakelijke post, ook als u niet fysiek aanwezig bent. U kunt bovendien ook een bureau bij ons huren, wij hebben een goede wifiverbinding waardoor u van onze flexwerkplek gebruik kunt maken.

Hoe meldt u zich aan?

Wanneer u voor één van onze pakketten kiest, kunt u uw zakelijke postadres in Noord-Holland al binnen 24 uur regelen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het aanvraagformulier op deze website invullen. Laat ons in het aanvraagformulier weten naar welk pakket uw voorkeur uitgaat. Wanneer u een pakket op maat geleverd wilt hebben, is dit ook mogelijk.

Als u het aanvraagformulier ingevuld naar ons verstuurt, sturen wij u een conceptovereenkomst toe. Als u hiermee akkoord gaat dienen wij alleen nog een kopie van uw legitimatiebewijs te ontvangen. Hierna versturen wij u de eerste factuur op. Zodra u de factuur heeft voldaan ontvangt u de definitieve overeenkomst en kunt u uw zakelijke postadres gebruiken. Als u verder nog vragen voor ons heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. 

 

 

 

Aanvraagformulier