085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk postadres
Regel het binnen 24 uur!

Ik heb een postadres voor mij BV nodig

U heeft een postadres voor uw BV nodig? Voor de inschrijving van uw BV bij de Kamer van Koophandel heeft u een postadres nodig. U kunt uw bedrijfspand gebruiken maar als u geen pand heeft dan is het ook mogelijk om bij ons een postadres voor uw BV te huren. Het gebruik van uw woonadres is niet voor iedereen even wenselijk. Ook kan het natuurlijk zijn dat u geen woonadres in Nederland heeft. Bijvoorbeeld als u woonachtig bent in het buitenland en u wil starten met ondernemen in Nederland. Ook dan heeft u een postadres voor uw BV nodig.

Bij Postadrescenter.nl heeft u al een zakelijk postadres vanaf 30 euro per maand. Bekijk hier een overzicht met pakketten.

Tijdelijk postadres voor een BV

Het huren van een voordelig zakelijk postadres is bij Postadrescenter.nl in Alkmaar heel eenvoudig. Op deze pagina vult u het aanvraagformulier in en binnen 24 uur kan u het adres gebruiken. Wij hebben uw gegevens nodig maar delen dat natuurlijk niet met derden, uw privacy is voor ons heel belangrijk. Als u in het buitenland woont en u uw bedrijf wilt inschrijven in Nederland is een postadres voor uw BV handig. De duur van onze overeenkomst verschilt naargelang uw behoefte. Ook een tijdelijk postadres voor uw BV is dus mogelijk.

Waarom een postadres voor inschrijving KvK?

Om uw BV in te schrijven bij de KvK moet u een geldig postadres hebben. Wilt u niet dat uw eigen adres geregistreerd staat is bij de Kamer van Koophandel en heeft u geen bedrijfs- of kantoorpand dan is het huren van een postadres een uitkomst. Vooral voor zelfstandigen zijn bedrijfspanden en kantoren vaak niet nodig. Het is ook mogelijk om een overleg of werkruimte bij ons te huren zodat u buitenshuis kunt werken. Voor een postadres om uw BV in te schrijven bij de KvK huurt u voordelig een postadres bij Postadrescenter.nl.

 

Aanvraagformulier