085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Postbus aanvragen

Wilt u graag een zakelijke postbus aanvragen? Dan is het logisch dat u daar een goede en ervaren partij voor zoekt. Al vanaf 24,95 euro per maand kunt u bij ons terecht voor een representatieve postbus. Jaarlijks kiezen duizenden ondernemers ervoor om een zakelijke postbus aan te vragen. Dit komt onder meer omdat u met een zakelijke postbus uw woonadres privé houdt.

Postadrescenter.nl verhuurt uitsluitend aan ondernemers. De postbussen ofwel zakelijke inschrijfadressen die wij verhuren kunt u gerust opgeven wanneer u zich bij de KvK inschrijft. Op die manier ontvangt u al uw zakelijke post op één locatie. Wat zijn de belangrijkste redenen om een zakelijke postbus aan te vragen?

Om welke redenen kunt u een zakelijke postbus aanvragen?

Een zakelijke postbus kan om allerlei redenen worden aangevraagd. Denkt u hierbij aan de wens om uw zakelijke en persoonlijke post gescheiden te houden. Daarbij komt u professioneler over wanneer u een zakelijk adres op uw website vermeld. Wanneer u tijdelijk in het buitenland woont, maar u een Nederlands bedrijf met Nederlandse klanten runt, is een zakelijke postbus ook erg fijn. Ook als u er even niet bent, kunt u op elk gewenst moment bij uw belangrijkste post.

Wat zijn de voordelen van een zakelijke postbus?

Naast het aanvragen van een zakelijk postadres kunt u bij ons voor een uitstekende service terecht. Wist u dat u niet fysiek bij ons langs hoeft te komen om uw post te kunnen openen? Wij bieden u een extra service aan waarbij wij uw zakelijke post voor u inscannen en naar u toe mailen. Daarbij kunt u aangeven of u wel of geen reclame wenst te ontvangen. Wanneer u liever alleen de zakelijke mail ontvangt, krijgt u alle relevante poststukken digitaal bij u aangeleverd.

Wanneer u voor één van onze pakketten kiest, kunt u een maand-, een halfjaarlijks- of een jaarlijks zakelijk postadres huren. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid aan om een flexplek bij ons te gebruiken. Wij verhuren bureaus en bieden u een zeer goede wifiverbinding. Onze kantoren zijn verspreid door Nederland. Er zijn altijd genoeg parkeerplekken voor de deur te vinden. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Aanvraagformulier