085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Postbus gratis

Heeft u weleens van een gratis postbus gehoord? In Nederland kunt u ervoor kiezen om een zakelijk postadres aan te vragen. Op een postadres ontvangt u dan uw zakelijke of persoonlijke post. Wij helpen uitsluitend ondernemers om een zakelijke postbus aan te vragen. Dit kost u weinig tijd en wij bieden u al een zakelijke postbus vanaf 24,95 euro per maand. Aan een gratis postbus kunnen wij u helaas niet helpen. Op deze pagina leest u waar wij u wél mee van dienst kunnen zijn!

Postbus gratis aan te vragen?

Nu u weet dat u een postbus niet gratis kunt aanvragen, laten wij u graag weten waarom wij toch de beste partij voor een zakelijke postbus zijn. Bij ons kunt u op elk gewenst moment een zakelijke postbus aanvragen. Wij helpen u om dit al binnen 24 uur geregeld te hebben. Onze zakelijke postbussen kunt u bij de KvK opgeven wanneer u zich daar inschrijft. Met een zakelijk postadres komt u professioneel op uw (mogelijke) klanten over. U houdt uw privé- en zakelijke adres daarbij gescheiden. Wij bieden u een uitstekende service en al uw zakelijke post komt ingescand en wel op uw emailadres aan. Het is dus niet nodig om uw post fysiek bij ons op te komen halen.

Uit welke pakketten kunt u kiezen?

Wanneer u een zakelijke postbus bij ons huurt, heeft u de ruime keuze uit verschillende pakketten. Wij bieden ondernemers een maand-, halfjaarlijks- of een jaarpakket op maat aan. Wanneer u op zoek bent naar een specifieke overeenkomst, kunnen wij deze naar uw wensen voor u opstellen. U huurt al een zakelijke postbus bij ons vanaf 24,95 euro per maand. Helaas bieden wij geen gratis postbus aan. Wij bieden u wel de beste service en de mogelijkheid tot het huren van een werkplek aan. Onze kantoren bevinden zich verspreid door Nederland. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze pakketten of de mogelijkheid om een werkplek en/of zakelijke postbus bij ons te huren? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u verder en staan u graag te woord.

 

Aanvraagformulier