085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Postbus huren

Een postbus huren voor uw bedrijf is in meerdere situaties praktisch. Of u nu een eenmanszaak (zpp'er), VOF of BV heeft. Veel ondernemers kiezen ervoor om hun onderneming te starten vanaf hun eigen woonadres. Met het oog op de privacy kan dit vervelend zijn. In dit geval kunt u een postbus huren bij Postadrescenter.nl. Wij regelen het zakelijke postadres binnen 24 uur voor u en wij voorzien u van een overeenkomst.

Hiermee kunt u naar de Kamer van Koophandel voor uw inschrijving of u wijzigt zo het vestigingsadres van uw onderneming. U kunt uw nieuwe onderneming dan laten inschrijven met het postadres van Postadrescenter.nl. De KvK vereist dat een ondernemer ook een fysieke werkplek heeft. Daarom is het ook mogelijk om als extra optie bij ons een flexplek te huren.

Bekijk hier de pagina met pakketten. Al vanaf 24,95 euro per maand kunt u bij ons terecht. 

Een postbus huren is in meerdere situaties praktisch

Wij noemden al even het voorbeeld van een ZZP’er die zich, vaak uit privacy overwegingen, niet wil inschrijven bij de KvK met een privéadres. Natuurlijk zijn er meerdere situaties waarin een postbus huren gewoon erg praktisch is. Heeft u als ondernemer wel een bedrijfspand, maar vormt dit bedrijfspand geen mooi visitekaartje? Dan is een postbus huren bij Postadrescenter.nl zeker interessant. Onze locatie heeft een zeer professionele uitstraling. Daarnaast is de ligging ook perfect, met een bushalte naast de deur en het centraal station op loopafstand. De bereikbaarheid is uitstekend en er is voldoende parkeergelegenheid.

Ontdek onze diverse pakketten voor bedrijven

U kunt bij ons uitsluitend als zakelijke klant een postbus huren. Hiervoor bieden wij diverse interessante pakketten aan. Naast de standaard pakketten, voor korte of langere duur, bieden wij ook maatwerk mogelijkheden aan. Zo kunt u bij ons altijd een postbus huren op een manier die bij u past.

Vul direct het online aanvraagformulier op deze pagina in of meld u aan via info@postadrescenter.nl. Wilt u meer informatie of advies over de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over het huren van een postbus op onze locatie.

 

Aanvraagformulier