085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Postbus of postadres?

Een postbus of postadres huren: wat is nu precies het verschil tussen deze twee mogelijkheden. Veel mensen weten niet precies of het nu gaat om een postbus of postadres. Er is een verschil, maar in de praktijk kan het wel hetzelfde zijn. Dit maakt de situatie nog verwarrender. Een postbus is een box of een kluis waarnaar post voor u wordt gestuurd. Een postbusnummer heeft minimaal 1 cijfer en maximaal 5 cijfers. Daarnaast wordt het adres aangevuld met de postcode en plaats van de locatie waarop de box of kluis te vinden is. Dit is een locatie waarop meerdere postbussen staan, welke door derden worden gehuurd. Een postadres is het adres waarop u post ontvangt. Dit kan dus een postbusadres zijn, maar het kan ook een woon- of werkadres zijn.

Bekijk hier de pagina met pakketten. Al voor omgerekend slechts 24,95 euro per maand heeft u bij ons een zakelijk postadres. 

Wilt u een postbus of postadres huren voor uw bedrijf?

Stel, u heeft een bedrijf of u wilt een bedrijf openen. U heeft (nog) geen bedrijfspand, maar u wilt ook geen gebruik maken van uw woonadres voor uw onderneming. In dit geval kunt u bij Postadrescenter.nl een postbus huren. U gebruikt het nummer van uw postbus en de verdere adresgegevens van onze locatie voor het ontvangen van uw zakelijke post. Bij de Kamer van Koophandel kunt u aangeven dat u dit adres wilt gebruiken als uw postadres, dus het adres waarop u alle zakelijke post ontvangt. U bent bij ons dus altijd aan het juiste adres, of u nu een postbus of postadres nodig heeft. Bij ons huurt u beide in één.

Wij regelen uw postbus binnen 24 uur

Wilt u een postbus of postadres voor uw bedrijf huren? Wij regelen dit binnen 24 uur voor u, zodat u verder kunt. Bekijk onze pakketten, maak een keuze en meld u aan via het online aanmeldformulier of via info@postadrescenter.nl. Wilt u eerst meer weten over een postbus of postadres bij ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

 

Aanvraagformulier