085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Registratieadres

Zakelijk vestiging- en postadres vanaf € 24,95,- per maand

Een registratieadres is ideaal wanneer u een professioneel zakenadres nodig heeft. Gaat u bijvoorbeeld een bedrijf starten, maar heeft u nog geen bedrijfspand? Dan kunt u besluiten om het bedrijf te laten registreren op uw woonadres. Dit brengt wel de nodige risico’s met zich mee. Daarnaast komt het uw privacy niet ten goede.

U kunt ook kiezen voor een registratieadres. In dit geval maakt u gebruik van een postadres van Postadrescenter.nl. Dit adres is gekoppeld aan een professioneel zakenpand, waar u – indien gewenst – ook een flexplek met bureau en Wifi kunt huren. 

>> Maandpakket (omgerekend 44,95 euro per maand)
>> Halfjaarpakket (omgerekend 34,95 euro per maand)
>> Jaarpakket (omgerekend 24,95 euro per maand

Eenvoudig aanmelden voor een registratieadres

U kunt zich bij ons heel eenvoudig aanmelden voor een registratieadres. Hiervoor kunt u het aanmeldformulier op deze pagina invullen. Meldt u zich liever per mail aan? Dan is dit ook mogelijk. U kiest een pakket dat bij u past en vult de overige gegevens aan. Wij sturen u per mail een reactie, inclusief een conceptovereenkomst. Daarnaast vragen wij u om een legitimatiebewijs.

Wanneer wij de ondertekende conceptovereenkomst voor het registratieadres van u terug ontvangen, dan ontvangt u van ons de factuur. Wij sturen u de definitieve overeenkomst toe wanneer deze factuur is voldaan. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij uw registratieadres binnen 24 uur voor u in orde kunnen maken.

Meer informatie of advies over het registratieadres

Op onze website vindt u alle relevante informatie over het huren van een zakelijkinschrijfadres en flexplekken. Echter, het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u toch nog vragen heeft. Dan staan wij natuurlijk graag voor u klaar.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en advies over het registratieadres, over onze pakketten of onze dienstverlening. Wilt u zich direct aanmelden voor een registratieadres? Vul dan het aanmeldformulier in of mail naar info@postadrescenter.nl.

 

Aanvraagformulier