085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Tijdelijk postadres

Heeft u een tijdelijk postadres voor uw bedrijf nodig, bijvoorbeeld omdat u zakelijk gaat verhuizen of omdat u wel al met uw onderneming wilt starten, maar nog geen bedrijfspand heeft? Dan bent u altijd welkom bij Postadrescenter.nl. U kunt bij ons een tijdelijk postadres huren, voor de duur die bij u past. Hiervoor bieden wij diverse pakketten aan. Het huren van een tijdelijk adres is al mogelijk voor de duur zes maanden. Gaat het om een langere periode, zoals een jaar? Dan is dit ook mogelijk. Wij zorgen ervoor dat u snel, makkelijk en voordelig gebruik kunt maken van een tijdelijk postadres voor uw onderneming.

Bekijk hier de pagina met pakketten.

Een tijdelijk postadres biedt belangrijke voordelen

Het huren van een tijdelijk postadres voor uw bedrijf brengt diverse belangrijke voordelen met zich mee. Zo kunt u bijvoorbeeld voorkomen dat u uw woonadres moet gebruiken als tijdelijk postadres. Dit komt uw privacy ten goede. Het postadres op onze locatie doet dienst als virtueel kantoor, waar het ook mogelijk is om een flexplek te huren. De locatie bevindt zich op een uitstekend bereikbare plaats, op loopafstand van het centraal station en met een bushalte direct naast het pand. U profiteert van een professionele uitstraling van uw virtuele kantoor en wij zorgen voor een correcte afhandeling van uw post.

U kunt zich eenvoudig online aanmelden

Wilt u gebruik maken van een tijdelijk postadres van Postadrescenter.nl? Dan kunt u zich heel eenvoudig online aanmelden via het aanmeldformulier. Wij bieden diverse pakketten aan, dus er is altijd wel een pakket beschikbaar dat aansluit bij uw wensen en eisen. Indien gewenst kunt u zich ook aanmelden per mail, via info@postadrescenter.nl. Wilt u eerst meer informatie of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies met betrekking tot een tijdelijk postadres? Dan helpen wij u natuurlijk graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.  

 

Aanvraagformulier